A hazug „sajtótájékoztató” egy részletéről

Orbán Viktor minden szava gyakorlatilag hazugság – ez már nagyon régi tapasztalat. Most is orrba-szájba hazudozott. Igazán vérlázító volt, amit például a politika és a gazdaság elválasztásáról zagyvált. Remélem, a bíróság előtt majd másképp kell beszélnie…

Orbán szerint Soros a víz alatt harcol

A „sajtótájékoztatón” föl-fölvetődött Soros György neve. Rendkívül jellegzetes a vele kapcsolatos orbáni hazudozás: a vissza-visszatérő „vádaskodásra”, miszerint a sorosozó kampány antiszemita, antiszemita indulatokat kelt és erősít föl, a válasz „egyértelmű” elutasítás. Soros magyar állampolgár, mondta, akivel vitában állunk – van ilyen. Aki a származására hivatkozik, rosszat tesz Sorosnak is, a magyar politikának is.

Másrészt elvárja, hogy akivel „harcban állunk”, legyen fair: „rólunk” mindent lehet tudni, ám az ellenfél a víz alatt „harcol”, rugdos… Jöjjenek föl a víz alól…

Erről nekem azért megint eszembe jut az Orbán-duma a nagy testű ragadozókról, akik vizeinkben úszkálnak…

Hanem a „magyar állampolgárok közötti vitáról”…

Nem tudok olyan magyar állampolgárról, akit 1945 óta olyan hevesen és jellemzően mocskos módon támadtak volna – mégpedig a hatalom, tehát az állam(párt) és médiája részéről –, mint Soros Györgyöt. Ezek a támadások minden lényeges szempontból egyre inkább kezdtek hasonlítani a goebbelsi zsidózó hecckampányokra.

Nem akarok mindent ismételni – minek. De azért nézzünk rá néhány fideszes állami plakátra: nyilván ilyenek a „magyar állampolgárok közötti vita” módszerei; mint ahogy nyilván magyar állampolgárok közötti korrekt vita része minden valóságos és kitalált probléma mögé Sorost állítani… A „nemzeti konzultációnak” hazudott aljasságról már nem is szólok.

 

 

 

Megismétlem: a Fidesz jó 20 éve folyamatosan, szervezetten, tehát abszolút tudatosan zsidózik és cigányozik, buzizik; néhány éve pedig gyalázatos módon migránsozik. Mert nem akar egy pillanatnyi nyugalmat hagyni a társadalomnak – mert akkor vége…

Utóirat

A „baloldal” és a Jobbik „összefogásáról” szólván azt mondta: a baloldalnak föl kell tennie a kérdést, hogy szabad-e rövid távú érdekekért összeállnia antiszemita párttal.

Nos, amióta a Jobbik „cukiskodik”, azóta a Fidesz számára antiszemita – de amikor harciasan, nyíltan az volt, meg cigánygyűlölő, homofób, a Fidesz, utólag is, nemzeti érdekeket képviselő pártnak minősítette. Ennyit a Fidesz és az antiszemitizmus valóságos viszonyáról.

Undorító.

Kapcsolódó

Ájulat! Orbáninfo élőben – “már akinek”….. Kövesse velünk!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük