Különös hétvége 3 nehezen feloldódó csillagjegynek

Eseménytelennek tűnik a hétvége, de nem a három magának való csillagjegynek akik most ha akarják, ha nem kilépnek a komfortzónájukból.

Általános helyzetjelentés

Szombaton a Merkúr belép a Skorpió jegyébe, ami érzelmesebbé, intenzívebbé de egyben nyomozóbbá is tesz mindenkit. Vasárnap azonban elkezdődik a Mars Retrográd időszaka, ( A Mars szabályozza az energiaszintünket és a nemi vágyainkat, a retrográdja általában negatívan befolyásolja ezeket.)  amely 2023 januárjáig tart. Ettől kevésbé leszel energikus, és megöli ahogy az várható is a szexuális vágyat. Hétfőn (igen, Halloween!) a Hold belép a levegős Vízöntőbe.

Szűz

Olyan lehetőséget kínál most neked az élet, amit kár lenne kihagyni, és még te is boldogan mondasz igent, és lépsz ki az elefántcsont tornyodból, mert mint még soha úgy érzed magadban a képességet arra, hogy megmutasd, mit is tudsz. Ne hagyd, hogy bármi elrettentsen!

Na és a szerencse?

Bak

Üres ígéretek helyett most már tetteket vársz, azt szeretnéd, ha valaki bizonyítani tudná neked, hogy nem érdemes folyamatosan gyanakodni, és így lesz megszűnik ami most van, hogy csak fölöslegesen vársz, és nem tudod, mivel töltsd ki az idődet.

Folytatás a következő oldalon!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse