Sorting by

×

A hétvégi horoszkóp-ígéret: a sikeres időszak már itt dudál a kanyarban!

Péntek van, az idő nem túl kellemes, de kit érdekel, amikor már csak pár óra és itt a várva várt hétvége! Hogy mit csináljon, azt Önnek kell eldöntenie, a horoszkóp csak tendenciákat mutat, amik erre a két napra elég kedvezőnek mondhatók. Engedje szabadra a fantáziáját és csapjon a lovak közé!

Kos

Hatalmas változást jeleznek a bolygók a szerelmi életében. Új kaland van a láthatáron, a váratlan találkozás pedig teljesen felborítja az egész életét, akár van párkapcsolata, akár nincs. Készüljön, mert ilyen intenzív és elsöprő érzéseket még nem tapasztalt életében!

addig is itt a péntekre várható “mi lesz velem”….

A mai nap reggelén, kissé fáradtan, elnyűttén ébredhet, kedves Kos, ami alacsony energiaszintjének, esetleg annak is köszönhető, hogy talán mostanában nyugtalanabbul alszik, mint általában. Igyekezzen egy forró zuhannyal, s egy jó kávéval, vagy teával indítani a napot, valamint gondoljon pozitív dolgokra, akkor könnyebben túljuthat majd a ma önre váró megpróbáltatásokon.

Bika

A következő napok az otthonteremtésről szólnak majd. Talán új lakást vásárol vagy bérel, de az is lehet, hogy felújításba fog bele. Ha mindezek most nem férnek bele, néhány kisebb, új lakberendezési tárgy is már feldobhatja a hangulatát.

addig is itt a péntekre várható “mi lesz velem”….

Ma meglehetősen sok, eddig nyitott kérdés végére kerülhet pont, ugyanakkor, ez kompromisszumos megoldások keresését teszi szükségessé. Inkább ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Mindemellett, ne jöjjön zavarba, ha elnézést kell kérnie valamiért…

Ikrek

A bolygók egy rendkívül szerencsés üzleti tárgyalást jeleznek, amelyből hosszútávon is gyümölcsöző együttműködés születhet. Még az is lehet, hogy külföldi kapcsolatról van szó. Azonban bármilyen kedvezően is alakul a találkozó, egyelőre ne beszéljen még róla senkinek!

addig is itt a péntekre várható “mi lesz velem”….

Meglehet, hogy otthonában, családi körében némi konfliktussal kell ma számolnia, mégse vegye annyira a szívére a dolgokat, kedves Ikrek, mert azzal megmérgezheti egész hátralevő napját. Nem ön a hibás, így ne vegye vállára mások terheit sem. Sőt, ha egy mód van rá, maradjon ki az egészből!

Rák

Ha volt is bármilyen egészségügyi panasza az elmúlt hetekben, napokban, az a következő időszakban egészen biztosan megszűnik. Persze ez nem azt jelenti, hogy mostantól hanyagolnia kéne a problémát, mert újra előjöhet…

addig is itt a péntekre várható “mi lesz velem”….

Ma meglehetősen sok és hirtelen apró változás zavarhatja meg a napi rutinban, aminek persze megvan a jó és rossz oldala egyaránt. Igyekezzen figyelni arra, hogy ma hogy fogalmazza meg véleményét, mert valakit most akaratlanul is megbánthat, ha nem vigyáz!

<<< Még több horoszkóp….. >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.