A Hír TV ellenzéki korszaka törölve!

Augusztusban, amikor a Hír Tv visszakerült a Fideszhez, megmondták, törölni nem szabad semmit, de a cikkek ajánlójából, az archívum oldalairól el kell tüntetni a G-nap utáni időszakban született bejegyzéseket.

Szimbolikus űr

Az Index ezzel kapcsolatban most azt írja, ez már meg is történt, ha ide kattintanak, és legörgetnek az oldal legaljára, az utolsó sorban az augusztus másodikai hír után hirtelen egy 2015. február ötödikei hír következik, szimbolikusan is megjelenítve ezt az űrt. Az ekkor született cikkek nem tűntek el teljesen, ha valaki mondjuk Tiborcz István kétes ügyeire kíváncsi, a Google keresőjében és a Hír Tv saját keresőjében is megtalálja ezeket.

Ugyanakkor a műsorok archívumai is eltűntek, az Elmúlt 8 év nevű műsor adásai például már egyáltalán nincsenek fent, a Célpont archívuma sem működik. De a Panaszkönyv honlapja is átalakult, a 2015. februári adás után hirtelen a 2018. augusztusi következik, pedig közben is folyamatosan készültek epizódok. Itt is a linkre kattintva egészen le kell görgetni, és látszik a 2018-ról 2015-re ugrás.

Ne kérdezz, mert kirúgnak!

A Hír Tv-vel kapcsolatban a hvg.hu megírta korábban, Medgyesi Miklós feltett egy kérdést Halász Jánosnak, másnap kirúgták. Egészen pontosan egy indokolt, szakmai kérdést mert feltenni a nemzetbiztonsági bizottság üléséről távozó fideszes Halász Jánosnak a Hír Tv egyik riportere. A Magyar Idők Gruevszki-cikkét firtatta. A hvg.hu információi szerint másnap távozott a csatornától. Bár a munkaszerződését közös megegyezéssel szüntették meg, tévés források szerint emiatt az egy kérdés miatt lett azonnal belső vihar, s másnap pedig már be is hívták.

(Forrás: HVG)

Kapcsolódó

A tisztogatást a vétlen portásoknál kezdték a HírTV-ben – alulról haladnak, de meddig?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük