A HírTV stábja ma, szombaton fél egykor becsöngetett a lakásomon, miközben épp a fiamat köszöntöttük 16. szülinapja alkalmából. A riporter hölgy ugyan azt hazudta, hogy próbáltak előtte telefonon keresni, ez persze nem igaz – kezdte Facebook bejelentkezését Hadházy Ákos.

Kamerával a lejáratás ellen…..

“A HírTV-nek most is azt ajánlottam, mint minden alkalommal, amikor a propagandagépezet lejáratni szeretne:

- Hirdetés -

ÉLŐ műsorban minden témában nagyon szívesen elmondom a véleményemet és válaszolok a kérdéseikre.

Valamiért aztán soha nem hívnak – miközben a miniszterelnök kéthetente kap órákat a „közrádióban”, ellenzéki vezető élőben soha nem szerepelhet a „közmédiában” és persze a HírTV hazugsággyárában sem.

Szombat délután…

A HírTV stábja ma, szombaton fél egykor becsöngetett a lakásomon, miközben épp a fiamat köszöntöttük 16. szülinapja alkalmából. A riporter hölgy ugyan azt hazudta, hogy próbáltak előtte telefonon keresni, ez persze nem igaz. A HírTV-nek most is azt ajánlottam, mint minden alkalommal, amikor a propagandagépezet lejáratni szeretne: ÉLŐ műsorban minden témában nagyon szívesen elmondom a véleményemet és válaszolok a kérdéseikre. Valamiért aztán soha nem hívnak – miközben a miniszterelnök kéthetente kap órákat a „közrádióban”, ellenzéki vezető élőben soha nem szerepelhet a „közmédiában” és persze a HírTV hazugsággyárában sem.Azt már egyébként szinte megszoktam, hogy arcátlan módon otthonomban zaklatnak, bár valójában nem lehet ezt elfogadni. Most az látszik, hogy a kormány propagandagépezete megijedt attól, hogy milyen sokan küldik nekünk vissza a hazug manipulációs íveket. Rogán ezért küldi a zaklató stábot a házamhoz. Az viszont új szint, hogy az elmúlt napokban olyan magánszemélyt is zaklattak hasonló undorító módon, akinek semmi köze a tiltakozáshoz. A HírTV először azt hazudta, hogy egy újságírónő címére kell postán a leveleket elküldeni – szerintük tehát a hölgy egy postafiókban lakik… Aztán jött a „nagy leleplezés”: a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány kurátorának felesége újságíró, ráadásul nem a propagandamédiánál… Emiatt a „sztori” miatt tegnap őket is hasonlóan zaklatta a videón is látszó hölgy, akit érdekes módon nagyon zavart, hogy videózom őt az ajtóm előtt.A felvételt azért is csináltam, mert gondolom, a „tudósításban” majd az hangzik el, hogy „nem voltam hajlandó interjút adni . Pedig nagyon szívesen, bármikor, ÉLŐBEN.Aki tevékenyen is szeretne harcolni a mocskos propagandisták ellen, továbbra is küldheti a hazug íveket a Tisztességes és Igazságos Alapítvány postafiókjára: 1401 Budapest, Pf. 152., vagy leadhatja valamelyik gyűjtőpontra is, itt a térkép:https://tinyurl.hu/XiD9/ (És igen, a szekszárdiak leadhatják a rendelőmben, vagy akár bedobhatják a postaládámba is. A luxuslakásomat – a Tv2 szerint az – ma láthatják a HírTV-ben is.)

Geplaatst door Hadházy Ákos op Zaterdag 11 juli 2020

Azt már egyébként szinte megszoktam,

hogy arcátlan módon otthonomban zaklatnak, bár valójában nem lehet ezt elfogadni. Most az látszik, hogy a kormány propagandagépezete megijedt attól, hogy milyen sokan küldik nekünk vissza a hazug manipulációs íveket. Rogán ezért küldi a zaklató stábot a házamhoz.

Az viszont új szint, hogy az elmúlt napokban olyan magánszemélyt is zaklattak hasonló undorító módon, akinek semmi köze a tiltakozáshoz.

A HírTV először azt hazudta, hogy egy újságírónő címére kell postán a leveleket elküldeni – szerintük tehát a hölgy egy postafiókban lakik… Aztán jött a „nagy leleplezés”: a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány kurátorának felesége újságíró, ráadásul nem a propagandamédiánál…

Emiatt a „sztori” miatt tegnap őket is hasonlóan zaklatta a videón is látszó hölgy, akit érdekes módon nagyon zavart, hogy videózom őt az ajtóm előtt.

A felvételt azért is csináltam, mert gondolom, a „tudósításban” majd az hangzik el, hogy „nem voltam hajlandó interjút adni.

Pedig nagyon szívesen, bármikor, ÉLŐBEN.

Aki tevékenyen is szeretne harcolni a mocskos propagandisták ellen, továbbra is küldheti a hazug íveket a Tisztességes és Igazságos Alapítvány postafiókjára: 1401 Budapest, Pf. 152., vagy leadhatja valamelyik gyűjtőpontra is, itt a térkép.

(És igen, a szekszárdiak leadhatják a rendelőmben, vagy akár bedobhatják a postaládámba is. A luxuslakásomat – a Tv2 szerint az – ma láthatják a HírTV-ben is.)”

Ambrózy

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét