A HírTV stábja beállított Hadházyék otthonába – de a fagyi visszanyalt!

A HírTV stábja ma, szombaton fél egykor becsöngetett a lakásomon, miközben épp a fiamat köszöntöttük 16. szülinapja alkalmából. A riporter hölgy ugyan azt hazudta, hogy próbáltak előtte telefonon keresni, ez persze nem igaz – kezdte Facebook bejelentkezését Hadházy Ákos.

Kamerával a lejáratás ellen…..

“A HírTV-nek most is azt ajánlottam, mint minden alkalommal, amikor a propagandagépezet lejáratni szeretne:

ÉLŐ műsorban minden témában nagyon szívesen elmondom a véleményemet és válaszolok a kérdéseikre.

Valamiért aztán soha nem hívnak – miközben a miniszterelnök kéthetente kap órákat a „közrádióban”, ellenzéki vezető élőben soha nem szerepelhet a „közmédiában” és persze a HírTV hazugsággyárában sem.

https://www.facebook.com/hadhazyakos/videos/327716131722827/?__xts__[0]=68.ARB6Sj09w06zWqUj4jNG2GSJhgGZALAbGU4TemhcEqrGa5729bCOO9JwfKmzeSIhtfYF1wHt7D7E95n4xaQTjx-VE3k8p5-lCk0ExLGWNwiQB2Ls58xfz_iW0opjepRm2NjQzfPNPQAI0ms7QNbu9w-dzuMqsAGe1sAqqNF78BqkMdgpeFjcBbxwMiaG_lXfWIz8OMDMydke-icmgQPXerRg_tVvjfonGpBbwHwwYquhXApnKPC3YHFYJkPNnUwd0ZU7NFraZcFHsRYemPzsgvZZHYzqUVKBy8HADArChD6JNF8pATdcszO1n400razjN6RunkAkmE1_xNXUHFWd3gwNhuCRhrYKkEN56A&__tn__=-R

Azt már egyébként szinte megszoktam,

hogy arcátlan módon otthonomban zaklatnak, bár valójában nem lehet ezt elfogadni. Most az látszik, hogy a kormány propagandagépezete megijedt attól, hogy milyen sokan küldik nekünk vissza a hazug manipulációs íveket. Rogán ezért küldi a zaklató stábot a házamhoz.

Az viszont új szint, hogy az elmúlt napokban olyan magánszemélyt is zaklattak hasonló undorító módon, akinek semmi köze a tiltakozáshoz.

A HírTV először azt hazudta, hogy egy újságírónő címére kell postán a leveleket elküldeni – szerintük tehát a hölgy egy postafiókban lakik… Aztán jött a „nagy leleplezés”: a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány kurátorának felesége újságíró, ráadásul nem a propagandamédiánál…

Emiatt a „sztori” miatt tegnap őket is hasonlóan zaklatta a videón is látszó hölgy, akit érdekes módon nagyon zavart, hogy videózom őt az ajtóm előtt.

A felvételt azért is csináltam, mert gondolom, a „tudósításban” majd az hangzik el, hogy „nem voltam hajlandó interjút adni.

Pedig nagyon szívesen, bármikor, ÉLŐBEN.

Aki tevékenyen is szeretne harcolni a mocskos propagandisták ellen, továbbra is küldheti a hazug íveket a Tisztességes és Igazságos Alapítvány postafiókjára: 1401 Budapest, Pf. 152., vagy leadhatja valamelyik gyűjtőpontra is, itt a térkép.

(És igen, a szekszárdiak leadhatják a rendelőmben, vagy akár bedobhatják a postaládámba is. A luxuslakásomat – a Tv2 szerint az – ma láthatják a HírTV-ben is.)”

Ambrózy

Egy hozzászólás itt: “A HírTV stábja beállított Hadházyék otthonába – de a fagyi visszanyalt!

 • Avatar
  2020.07.11 - 21:11
  Közvetlen hivatkozás

  MIT KELL MÉG MEGÉLNÜNK? NEM VOLT ELÉG A KÁDÁRI RENDSZER? e

  EZ MOST UGYANAZ!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük