Sorting by

×

A horoszkópod abban is tud tanácsot adni, ha fogyni akarsz!

Tényleg összement a kedvenctavaszi nadrágja? Vagy csak az a sok finomság az oka, melyet hűvös napok alatt behabzsolt? A horoszkóp segít tisztázni az étkezéssel kapcsolatos problémáit!

Kos

Bár megfogadta, hogy betartja az új diétát, mégis feladja, ha egyik napról a másikra nem úgy néz ki, mint Jennifer Aniston. A megoldás:

Egyen, amit akar – de csak keveset. Járjon barátokkal az edzőterembe, vagy kezdjen el valamilyen csapatsportot.

Bika

A rossz hír az, hogy nem csak az anyagcseréje lassú, de egy kicsit lusta is. A jó hír az, hogy irigylésre méltó a képessége, hogy kitartson egy diéta mellett. A megoldás:

Ragaszkodjon az alacsony zsírtartalmú és teljes kiőrlésű szénhidrátokból álló ételekhez, melyek nem terhelik meg az anyagcserét. Mozgásként csinálhat bármit, ami nem olyan, mint a hagyományos edzés: séta, hatha jóga, lovaglás.

Ikrek

A horoszkóp szerint, Ön energikus és gyors az anyagcseréje. Kicsi az esélye, hogy a derekán párnácskái lennének. Ha mégis meg kell szabadulnia néhány kilótól, akkor változatos diétát válasszon, mert könnyen megunja mindet. A megoldás:

Vigyen izgalmat az étkezéseibe! Kísérletezzen egzotikus ételekkel, például a thai vagy japán ételek! Közben próbáljon ki olyan sportokat, melyek növelik az adrenalin szintet, mint a síelés vagy a sziklamászás. Ha ezekre nincs módja, akkor üljön biciklire vagy menjen futni.

Rák

Folyton zsörtölődik a súlya miatt, aztán egy pocsék nap után mégis evésbe folytja bánatát- vette észre a horoszkóp is. A megoldás:

Egyen naponta hatszor, de keveset, és az egészséges falatokhoz ragaszkodjon. Próbálja ki egy edzőteremben a nagy intenzitású tornát vagy a zumbát, hogy energiát gyűjtsön és a pörgős zenétől jobb kedvre derüljön.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.