Sorting by

×

A horoszkóp azt állítja, rájuk mindig számíthatsz – A problémamegoldás 5 királya

Igazán szerencsések azok, állítja a horoszkóp,  akik minden problémára tudják a megoldást, és olyan látásmóddal rendelkeznek, ami erre rávezeti őket. Biztosan te is ismersz ilyen személyt (sőt, nem kizárt, hogy te vagy az), hiszen akadnak emberek, akik remek tanácsokat adnak. Az alábbi csillagjegyek szülöttei kétség kívül ide tartoznak, ezért nem meglepő, hogy rengetegen adnak a véleményükre!

Halak

Bár te szinte sosem hallgatsz mások tanácsaira, ha tőled kérnek véleményt, mindig a legjobban átgondolt útmutatást adod másoknak. Empatikus vagy, ezért pillanatokon belül beleképzeled magad a másik helyzetébe, de közben képes vagy objektív maradni, így kétféle irányból is vizsgálod a problémát. Remek hallgatóság vagy, és csak akkor szólalsz meg, ha tényleg komoly mondanivalód van, ezért is adnak sokan a véleményedre. A bölcsességed rögtön érződik azon, amit mondasz, és ha valakinek segítségre van szüksége, addig el sem jössz mellőle, míg meg nem oldottatok mindent! Dicsér a horoszkóp.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei néha szétszórtak, de ha szükség van rájuk, rögtön ott teremnek a másik mellett! Te sosem felületesen hallgatod a problémákat, hanem igyekszel azokat minden szemszögből megvizsgálni, és a saját tapasztalatodat is belevonod. Hiszen te elég sok dolgot kipróbáltál már életed során, így ha hasonló cipőben jártok, őszintén megnyílsz olyan témákról is, amikről amúgy nem beszélnél mások előtt. Hatalmas intelligenciádnak köszönhetően bárki problémáját meg tudod oldani, arról nem is beszélve, hogy nagyon jó veled beszélgetni, így kedvcsinálás céljából is gyakran megtalálnak téged az emberek.

Bika

Lehet, hogy a hétköznapokban makacs vagy, de ha egy barátod kér segítséget tőled, ez még előnyödre is válik. Hiszen te úgy véled, senkinek sem lenne szabad kevesebbel beérnie annál, mint amit megérdemel, és ezt nem félsz őszintén elmondani. Ez lehet akár egy barátnőd, aki nem a megfelelő férfivel van együtt, vagy egy rokonod, aki olyan munkát vállalt el, aminél többre is képes lenne. Te mindenkit emlékeztetsz arra, hogy kik ők valójában, és ha bizonytalanok, velük együtt segítesz megtalálni a választ erre a kérdésre. Egy szimpla beszélgetéssel máris mindenki közelebb kerül a megoldáshoz, és ezt neked köszönhetik!

átver

Egy hozzászólás itt: “A horoszkóp azt állítja, rájuk mindig számíthatsz – A problémamegoldás 5 királya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.