Sorting by

×

A horoszkóp azt állítja, létezik 4 csillagjegy, akiket nem ráz meg egy szakítás

Mindannyian másként éljük meg a személyes problémáinkat, vannak akik azonnal megosztják mindenkivel, hogy mi történt velük, mások magukba rejtik. A legnagyobb kihívás alighanem a szerelmi szakítás, ám a horoszkóp megmutatja, kiket nem ráz meg még ez sem igazán.

Szűz

Imádod logikusan végig gondolni a dolgokat, ha pedig valaminek nincs értelme, az azonnal kikerül az életedből. Így van ez a párkapcsolatokkal is, szóval ha a pro-kontra listádon a pasid rosszul végez, akkor bizony mennie kell! Ezután pedig hiába próbálkozik bárhogy is, ha te egyszer eldöntöttél valamit, akkor azt semmi nem tudja felülírni…

… a keddi üzeneted…..

Ma, néhány friss barátsága egészen ambiciózus tervek gyakorlati kidolgozásához vezethet, amibe néhány régi barátot és ismerőst is sikerülhet bevonni. Vállalja az alapvető, magas szintű szervezést igénylő részeket, hiszen nincs önnél alkalmasabb ember az ilyesmire! Lepésről-lépésre haladjon a dolgok felvázolásába, prezentálásába, hogy másoknak is legyen idejük értelmezni elképzeléseit. Jó munkálkodást, kedves Szűz!

Vízöntő

Igazi különc vagy, akinek rengeteg mániája van, amikből egyáltalán nem engedsz. A kompromisszum számodra szinte teljesen ismeretlen fogalom, te úgy gondolod, hogy mindenki másnak kell hozzád alkalmazkodnia. Éppen ezért a legkisebb bökkenő is elég ahhoz, hogy véget vess a kapcsolatodnak, a szívedet pedig csak az lágyíthatja meg, ha a srác beismeri, hogy neked volt igazad.

… a keddi üzeneted…..

Saját pénzügyi helyzetét tekintve meglepő, de pozitív híreket kaphat, mely lehet akár egy jó befektetés a vártnál is jobb hozama, vagy egy nem várt, de annál nagyobb fizetés emelés, ami a mostanában ön körül végbement munkahelyi változásoknak is betudható. Lehet, hogy lesznek olyan rosszakarói, akik majd meg akarják győzni a jó hír hálátlanságáról, de ne higgyen nekik, a siker most az ön pártján áll.

<<< Olvasnál más horoszkópot is? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.