A horoszkóp bemutat 3 különleges küldetésű csillagjegyet

Vannak csillagjegyek, akik különleges spirituális küldetéssel születtek a világra, és tetteiknek, céljaiknak mind-mind feladatai vannak az emberiség számára. Ezt üzeni az univerzum a horoszkóp által is. Az alábbi 3 csillagjegybe tartozó emberek gyakran érezhetik különcnek magukat, olyan embereknek, akik nehezen tudnak beilleszkedni. Ők azok, akik mindig más szemmel látják a világot és a világ is teljesen más szemmel tekint rájuk. Különös érzésvilággal születtek, a lelki erejük és világuk nem hasonlítható senkiéhez.
Lássuk kik ők!

Oroszlán

Aki ebben a csillagjegyben született, az egy igen fontos küldetéssel jött a világra. Az ő életfeladata az, hogy kiváló vezető legyen belőle, és ehhez minden képessége meg is van. Olyan közösségeket kell maga köré kovácsoljon, melyek egy jobb élet, harmonikusabb világ megteremtésére törekednek. Az Oroszlán feladata, hogy biztosítsa a családon belül a harmóniát, és a gördülékenyebb együttműködést. Az Oroszlánok méltósággal, ésszerűen, és példamutatóan kell viseljék az élet mindennapi küzdelmeit. Figyelmeztet a horoszkóp.

Ilyen nap vár rá ma!
Ma, mind szakmailag, munkájában, mind pedig magánéletében siker koronázhatja napját, amennyiben ledönti korlátait, és őszintén, tiszta szívvel és hideg fejjel áll neki a dolgainak. Ne töprengjen sokat a következményeken, csak realizálja, ami már esedékes egy ideje, s pótolja a lemaradásait, hogy tiszta lappal indíthassa ezt az évet. A legjobb idő a most, kedves Oroszlán!

Skorpió

A Skorpió igen mély, és elemző gondolkodású. Minden problémára vagy kérdésre előáll egy jól megfontolt válasszal. Ő egy igen megbízható barát, de nem ez az életfeladata a Földön. Azzal a céllal van közöttünk, hogy segítsen jobb emberré válni.  Egy igazi Skorpiótól megtanulhatjuk, hogyan legyünk kedvesek és előzékenyek másokkal. Nem könnyű feladat vár a Skorpiókra, de ha átmentek az összes teszten az életben, meg fogják érteni, hogy miért is volt szükség rájuk ezen a Földön. A Skorpiók legyenek nyitottak, és legyenek hajlandóak tanulni mások hibáiból is.

Ilyen nap vár rá ma!
Ma, amit csak akar, kedves Skorpió, azt csak kérnie kell és már teljesül is, persze, csak a realitások talaján. Eme mai sikerszéria azonban nem a szerencsének, vagy egy hirtelen csodának köszönhető, hanem annak, hogy mostanában nagyon keményen és kitartóan dolgozhatott valamin, s úgy tűnik, ez kezdi meghozni a gyümölcseit!

Egy hozzászólás itt: “A horoszkóp bemutat 3 különleges küldetésű csillagjegyet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük