A horoszkóp csodanyara - ők hárman a győztesek - Városi Kurír

Sorting by

×

A horoszkóp csodanyara – ők hárman a győztesek

2022  nyara felfoghatatlan sikereket tartogat 3 csillagjegy számára. Idén nem kell az anyagi gondoktól tartaniuk, csak élvezhetik a nyarat annak minden szépségével, mondja a horoszkóp.

Hirdetés

Nyilas

A horoszkóp szerint a Nyilas jegy szülöttei nagyon jól meg kell tervezik a pénzügyeikkel kapcsolatos dolgaikat  ezen a nyáron. Oda kell figyeljenek arra, hogy mire költik a pénzüket, egy régebbi adóságot is ki kell fizetniük. Ha jól megtervezik az anyagi életüket, ebben most hatalmas fejlődést érhetnek el. A szerelmi életükben kalandokra számíthatnak, amiket nagyon óvatosan kell kezelniük.

Skorpió

A Skorpiónak sok minden jár a fejében, egy tanulási fázison fog keresztülmenni  ezen a nyáron. Sokat fog utazni, sok új ismeretséget fog kötni, ezek az ismeretségek a hasznára fognak vállni a szakmai életben és a pénzügyeiben is. Ez a két terület izgalmakkal teli lesz a Skorpió életében, de nagyon oda kell figyeljen az élet más területeire is pl. a családra. A pénzügyek miatt nincs miért aggódnia, ez az év felhőtlen lesz számára.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.