A horoszkóp elárulja mik a különleges szellemi képességeid - Városi Kurír

Sorting by

×

A horoszkóp elárulja mik a különleges szellemi képességeid

Nyilas

Ismert vagy a felfedezés és kalandvágyadról. A Nyilasok izgatottabbak, mint bármelyik jegy és gyakran sok energiával és szenvedéllyel rendelkeznek. Képesek arra, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen legyenek. Sokan egyszerűen megérzik, ha valami fontos esemény fog történni és sietnek a helyzet megmentésére. Az élete hirtelen drámai változásai csak fokozzák lelki képességüket, és gyakran képesek erős, intuitív útmutatásukra támaszkodnia, ha létfontosságú döntések meghozataláról van szó.

Hirdetés

Bak

A Bak az egyik legkevésbé intuitív csillagjegy mind közül. Két lábbal a földön állsz. Hiszel a racionális gondolkodásban és általában a megfigyelés erején alapuló döntéseket hozol. Azonban sokkal nagyobb szellemi képességgel rendelkezel, mint gondolnád. Sokaknak közületek mély látomásai vannak mind ébren, mind álmukban. Nagyon türelmes típus vagy és képes vagy kifejleszti magadban erős szellemi képességeket, de csak akkor, ha erre igényed van. A Bak anyák képesek olvasni gyermekeik gondolataiban és ezáltal nagyon jó szülőkké válni.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülöttei összhangban vannak szellemi énjükkel és másokkal is. Megvan az a csodálatos képességük, hogy megkapják azt az emberektől, amire vágynak, köszönhetően magas szintű tudatosságuknak. Annak ellenére, hogy minden szellemi jelenségre racionális magyarázatot próbálnak keresni, nagyon izgatottak, amikor nem találják meg azt. A csillagjegyek lázadói és humanitáriusai képese megmondani, hogy mit gondolhatnak mások. Nem sokan tudják elrejteni előlük belső gondolataikat.

Halak

Az utolsó vízjegy a Halak, amely a csillagjegyek legpszichikusabb jegye. Erős intuícióinak köszönhetően a Halak bármikor képes megérteni az adott helyzetet, amiben van. Valódi empaták, akik nagyon nyitottak a szellemi rezgésekre és a legérzékenyebb csillagjegyek. Sok Halak született gyógyító, aki képes másoknak tanácsot adni, segíteni embertársainak megtalálni a helyes utat az életben. Akkor a legerősebb a szellemi erejük, amikor álmodnak. Megvan a kockázata, hogy olyan mélyen belemerülnek a szellemi világba, hogy nehéz onnan kihúzni őket. (Égijóslat)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.