Sorting by

×

A horoszkóp ennek az 5 csillagjegynek ígér csodás húsvéti hétvégét

Akik eddig magányosak voltak  és belesüppedtek a szingli élet mindennapjaiba, azoknak most érdemes figyelniük, ugyanis mutatjuk, hogy melyik 5 csillagjegy szülöttei számára lesz sorsfordító a horoszkóp szerint ez a hétvége.

Szűz

Készen áll, hogy találkozzon a lelki társával? Nincs sok ideje gondolkozni ezen a kérdésen, ugyanis úgy tűnik,  ez a hétvége meghozza a fordulatot a szerelmi életében, és végre társra talál! Sőt, nagyon úgy tűnik, már találkozott a nagy Ő-vel, csak nem volt elég szemfüles, hogy meglássa, hogy ő az igazi. Most azonban egy szerencsés véletlennek köszönhetően ismét az útjába sodorja őt az élet- jósolja a horoszkóp.

Nyilas

A Nyilas nagy lendülettel kezdi a hétvégét  már ami a párkapcsolatát illeti. A nehézségek közel sodorják a partnerével való szakításhoz, de a megfelelő kommunikációnak köszönhetően újra közel kerülhetnek egymáshoz. Ez pedig annyira elmélyítheti a kapcsolatukat, hogy ezen a tavaszon már úgy érzi majd, ideje szintet lépni, és komolyan elkötelezni magát a párja mellett.

 

Ikrek

Egy régi barátság alakulhat át j most szerelemmé, ami a hirtelen feltörő intenzív érzelmek miatt először megrémíti majd, de ha jobban belegondol, belátja, hogy ennél egyértelműbb és természetesebb nem is lehetne, ami történik. Hagyja magát sodródni az árral, és ne akarjon mindent irányítani, mert az igazán jó dolgok az életben mindig váratlanul jönnek. Élvezze az együtt töltött perceket a párjával, és legyen hálás a sorsnak, hogy a lehető legjobban alakította a dolgokat- mondja a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.