A horoszkóp felkentjei! - 4 csillagjegyszülött akiket egész életükben irigyelnek (van is miért) a többiek - Városi Kurír

Sorting by

×

A horoszkóp felkentjei! – 4 csillagjegyszülött akiket egész életükben irigyelnek (van is miért) a többiek

A zodiákusunk meghatározza azokat a tipikus személyiségjegyeket, amelyek megkülönböztetnek minket a többiektől. Gyakran ezek a jegyek irigységre adnak okot, hiszen mások által is kívánt jellemzőkről van szó. Lássuk, a horoszkóp szerint melyik az a 4 csillagjegy, akinek a sajátosságait a legtöbben magunkénak szeretnénk tudni.

Hirdetés

Vízöntő

Az eredetiséged és a karizmád az, amiért a többiek az irigyeid lesznek. Könnyedén alakítasz ki barátságot a munkahelyeden és az életed egyéb területein is. Képes vagy objektíven szemlélni a kapcsolataidat, amelyre sokan szeretnének szert tenni. Igyekezzen ma minél inkább arra törekedni, kedves Vízöntő, hogy egyre inkább szorosabbra fűzzé a kapcsolatát azokkal, akik akár szakmailag, akár a magánélet terén, igazán számítanak, s egyúttal próbálja mindinkább gyengíteni azokkal, akik lassítják a haladásban, s egyszerűén csak ugródeszkának nézik önt! Tanácsolja a horoszkóp

Szűz

A Szüzek a biztos siker gyermekei, akik nagy gondolkodók, tehetségesek abban, ami felkelti az érdeklődésüket és képesek minden helyzetet tökéletesen elemezni. Ezek a jellemzők teszik őket csodálatra méltóakká és éppen ezért az irigység célpontjaivá is. Soha ne engedd át magad a negatív energiák hatásának. A mai nap nem lesz hiány az érzelmekben ígéri a horoszkóp kedves Szűz, lelke vágyódhat egy kis nyugalomra, harmóniára, amit talán nehéz lehet most megadni neki, mégis érdemes rá törekednie, ugyanis, nagyon sokat adhat most egy kis lelkizés. Ennek megfelelően, töltsön ma minél több időt olyan emberke társaságában, akiket szeret, és akik valóban megértik önt.

Mérleg

A pozitív szemléleted mindenkit lenyűgöz. Képes vagy mindenkit az ujjaid köré csavarni, még ha nem is akarod. Vonzó személyiségeddel könnyen építesz barátságokat, munkakapcsolatokat és ebből kifolyólag az emberek irigységét is képes vagy kivívni. Bár rosszakaróid nincsenek, sokan lennének a helyedben. Bármit is tesz, ma mindenképpen igyekezzen kerülni mindent, ami akár csak egy kicsit is kockázatos lehet, kedves Mérleg, ugyanis a csillagok állása azt mutatja, hogy kifejezetten szerencsétlen napja lehet a mai. Mindétől függetlenül ugyanakkor jó hír, hogy fantáziája szárnyalhat, így remek ötletei támadhatnak, melyekből később még akár valami nagy dolog is kisülhet!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.