Sorting by

×

A horoszkóp hétvégi jótanácsa: így enyhítsd a hétközi stressz következményeit

A modern élet gyors tempójában a stressz adott, ezt a horoszkóp sem tagadja, sőt. Hacsak nem jutottál el a nirvánába, és nem hagytad magad mögött a világ gondjait, időről időre biztosan feszült leszel. Vannak dolgok, amelyek univerzális stresszforrások: a betegség, a pénzügyi problémák és a forgalmi dugók, amikor már eleve késésben vagy. Azonban ami egy Ikreket zavar (mindenki más olyan lassú!), az egészen más, mint ami egy Szűznek, aki mindent meg akar oldani, vagy egy Ráknak, aki azért küzd, hogy biztonságban érezze magát. Mi stresszel téged a legjobban, és mit tehetsz ellene?

Kos

Dinamikus Kos energiádra számíthatsz, hogy átvészeld a mindennapokat, és bizony  sebezhetővé válsz, ha ez  felszívódik. Különösen akkor érzed magad túlterheltnek és stresszesnek, amikor l letört vagy, a sok feladat miatt, amit nem tudsz elvégezni. Megszoktad, hogy Supermant vagy Superwomant játszod, és elfelejtesz pihenni és lustálkodni.

Légy híve annak, hogy hetente legalább egy teljes napot szánj a szórakozásra vagy semmittevésre. Az élet ugyanis megy tovább nélküled is!

Bika

Bika, mindennél jobban szeretnéd, hogy kompetensnek tartsanak, állítja a horoszkóp. Ezért szánsz időt arra, hogy mindent jól csinálj. Amikor egy nehéz feladat vár rád, attól félsz, hogy nem lesz elég időd, hogy megfelelően végezd el, és esetleg elrontod. Béketeremtőként az is stresszel, ha megbántottál valakit, vagy nem tudsz megoldani egy vitát.  Tévedhetetlen ösztöneidre hagyatkozz, és bízz abban, hogy a valódi értéked és az őszinteséged végül győzedelmeskedni fog.

Lazíts már az Istenért!

Ikrek

Amikor az előtted haladó autó egy nagyon vakmerő mozdulatot tesz a forgalomban, a stresszmérőd a tetőfokára hág. És az apró dolgok is felidegesítenek – például a rosszul kimondott vagy leírt szavak. Hajlamos vagy a lassú vagy makacs emberekkel szemben kiakadni, amikor úgy érzed, mintha a falnak beszélnél.

Rendszeres tevékenységekre van szükséged, amelyek megnyugtatják túlmozgásos elmédet, mint például a jóga vagy a kerámiaórán való agyagozás.

Rák

Ha nem érzed magad biztonságban, az biztos, hogy stresszhez vezet. A Rák olyan látszatot kelt, amely alapján keményebbnek tűnik, mint amilyen valójában vagy, így mások nem veszik észre, milyen mélyen érint téged a kritika, a dühkitörések vagy az, ha figyelmen kívül hagynak, állítja a horoszkóp. Gyakran lenyeled az érzéseidet, létfontosságú, hogy tudasd az emberekkel, mire van szükséged ahelyett, hogy a burokba húzódnál, és a stressz okozta fekélyt ápolnád.

Lélegezz nagyokat: az igazi biztonságod ott rejlik, a minden értelemben, felszabadult lélegzésben.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.