Sorting by

×

A horoszkóp is megerősíti, hogy ők hárman nehezen mutatják ki érzéseiket, pedig nagyon tudnak szeretni!

Ezek a csillagjegyek alig mutatnak érzelmet, s nem is könnyű a szívükbe látni. A horoszkóp szerint ugyanakkor amilyen hűvösnek tűnnek kívülről, a lelkükben olyan mély szeretet rejtőzik. Te köztük vagy? És a párod?

A Szűz nem beszél az érzéseiről

A Szűz uralkodó bolygója a Merkúr, amely bámulatos kommunikációs készséggel támogatja őt. Annak ellenére, hogy nagyszerűen fogalmaz, mindig felkészült és naprakész, tökéletes előadásokat tart, amikor az érzéseiről kellene beszélnie, azonnal bajba kerül. S ezért azért is lehetséges, mert amit logikusan gondol, arról bármit el is tud mondani. Az érzéseket ugyanakkor nem gondolja, hanem megéli, ráadásul logikát sem találni benne. Az is biztos, hogy nagyon mélyen érez, s bármit megtenne a szeretteiért. Szeretetnyelve a szívességek, amit örömmel megad a környezetének.

A Skorpió szeretete titokzatos

A Skorpió sem beszél az érzéseiről, de ez nem jelenti, hogy nem is tudna mélyen érezni. Sejtelmes, titokzatos személyiségét nem könnyű megfejteni. Az érzelmek ugyanakkor folyamatosan hullámzanak benne, akár az óceán, s szeretet nélkül létezni sem tudna. Egyszerűen csak uralkodik magán, és nem önti a többiekre az érzéseit. Idővel persze fölenged benne a jég, és aki igazán közel áll a szívéhez, neki megmutat valamit a lelkéből. Ehhez persze előtte el kell nyerni a teljes bizalmát, ami csöppet sem egyszerű feladat. De megéri a befektetett energiát, hiszen ő a leghűségesebb társ a csillagjegyek között.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.