A horoszkóp leleplezi az 5 csillagjegyet akiken a legnehezebb kiigazodni - Városi Kurír

Sorting by

×

A horoszkóp leleplezi az 5 csillagjegyet akiken a legnehezebb kiigazodni

Az alábbi csillagjegyekre jellemző, hogy sokszor eredeti terveikkel, vagy gondolataikkal ellentétesen cselekednek. Olykor nem csak másoknak nehéz kiigazodni rajtuk, hanem saját maguknak is fejtörést okoznak. Összetettek és ellentmondásosak. Lássuk, kikről állítja ezt a horoszkóp!

Hirdetés

1. Nyilas

A Nyilas a tervek embere, és nagyon pontosan meg tudja mondani, hogy mit akar. A gondok akkor kezdődnek, amikor a megvalósításra kerül a sor. A Nyilas figyelmét nehéz lekötni, hajlamos gyorsan belefogni valami másba, ha valami nem valósul meg könnyen és lehetőleg azonnal, már tovább is állt. Ez a gondolkodásmód a környezetük számára nehezen érthető, ezért sokan kiszámíthatatlannak tartják őket.

2. Vízöntő

A Vízöntőknek csodaszép lelkük van, legalábbis a horoszkóp szerint, szeretnének mindenkinek segíteni, azonban sokszor túlvállalják magukat, és olyan dolgokat is megígérnek, amiket aztán nem tudnak betartani. Épp ezért nehéz rájuk számítani, nem tartoznak a legmegbízhatóbb csillagjegyek közé. Nagyon tudnak lelkesedni bizonyos dolgokért, ezzel a lelkesedéssel pedig meg is tudják “fertőzni” a körülöttük lévőket, de pillanatok alatt képesek kifarolni bármiből, cserbenhagyva ezzel azokat, akiket bevontak az elképzeléseikbe.

3. Ikrek

Az Ikrek jegyűek rendkívül ellentmondásosak, saját magukon is gyakran összezavarodnak, nem beszélve a környezetükről. Pillanatok alatt képesek elbizonytalanodni és magabiztossá válni egyaránt. Hangulatuk nagyon gyakran váltakozik, ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajtuk.

4. Mérleg

A Mérlegeket általában stabil, kiegyensúlyozott embereknek tartják, pedig valójában pont az állandó ingadozás jellemző rájuk. Gyakran változtatják meg a véleményüket, elég a legapróbb külső behatás ahhoz, hogy megváltoztassák az álláspontjukat. Kifejezetten igaz ez a szerelmi életükre, gyakran előfordul, hogy egyik napról a másikra beleszeretnek valakibe, vagy épp egy szempillantás alatt kiábrándulnak a párjukból, akit addig rajongásig szerettek.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.