Sorting by

×

A horoszkóp lerántja a lepedőt! Ők a legjobb szeretők, olvass és csodálkozz!

Hiszel a horoszkópokban? Na nem a kamu ‘mi fog ma veled történni’ szekcióra gondolok, hanem arra, hogy az asztrológia szerint alapvető jellemvonásainkat meghatározza az, hogy az év melyik szakában születtünk, a csillagok és bolygók állása nagyban befolyásolja főbb belső tulajdonságainkat. Vannak érzelmesebb csillagjegyek, ahogyan vannak racionálisabban gondolkodók is. Melyik az az öt állatövi jegy, amelynek szülöttei kiváló alapanyagnak bizonyulnak egy párkapcsolatban?

Bak

Nagyon erős az önbizalma, tisztában van jellemvonásaival, és erősségeivel. Rá midig lehet számítani, a legnagyobbnak tűnő problémában is megpróbálják megkeresni a megoldást. Ha kapcsolatban vagy egy Bakkal, biztos lehetsz benne, hogy soha nem akar megelőzni, legyőzni. Tiszteletben tartja a másik embert, és szerető segítséget nyújt felé mindig, az ágyban is.

Keddre vonatkozóan….

Bármennyire is elfoglalt legyen ma, kedves Bak, mindenképpen igyekezzen betartani az ígéretét, amit kedvesének tett, ugyanis, most nagy patália kerekedhet abból, ha nem így jár el, s tény, hogy valahol jogos is lenne mindez, hiszen az ígéretek csak akkor érnek valamit, ha az ember komolyan is veszi őket!

Nyilas

Könnyen bele lehet szeretni egy Nyilas csillagjegyű személybe, hiszen nagyon kellemes a társasága, jellemzi őt a horoszkóp. Soha nem görcsöl semmiért, próbálja nem túl komolyan venni az életet, éppen ezért nagyon kellemes lehet vele az élet. Szenvedélyes, és impulzív, eláraszt szeretettel, soha nem unalmas.

Keddre vonatkozóan….

Ne rettentse vissza a nagy vallomásoktól, hogy sebezhetővé válhat az által, ha őszintén kitárja szívét valaki elött, kedves Nyilas, hiszen, mély érzések és szenvedély nélkül a szerelem olyan, mint a virág, illat nélkül. Valahogy nem az igazi…

Bika

A Bika csillagjegyű személyek nagyon kitartók, erősek és szorgalmasok. Ők aztán sosem adják fel, ha valakit meg akarnak szerezni. Bárhová mennek, mindenütt nagyon közkedveltek, gyorsan belopják magukat az emberek szívébe. Nem hűtlen típusok, mindent megtesznek azért, hogy megőrizzék a kapcsolatban a lángot, és az érdeklődést. Családcentrikusak és imádnak főzni is.

Keddre vonatkozóan….

Ma egy igen jó ötlete támadhat egy szerelmi dilemma megoldására, kérdés, hogy az érintett is partnernek ígérkezik-e benne. Akárhogy is, ne vesse el az ötletét, ha neki elsőre nem is tetszen, inkább próbálja rábírni, hogy legalább beszéljenek róla, s alakítsák akkor együtt úgy, hogy az mindenkinek elfogadható legyen. Kitartás, kedves Bika, ne adja fel!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.