Sorting by

×

A ma esti horoszkóp az érzékiség három királylányához vezet

Vannak olyan nők, akiknek nincsen szükségük drága ruhákra, rúzsra, és mély dekoltázsra, anélkül is varázslatosak. Csak belenézel a szemükbe, és máris véged van. Ők a végzet asszonyai. Az alábbi 3 csillagjegyhez tartozó nők első pillantásra elrabolják a szíved. Jobb, ha vigyázol velük -int a horoszkóp.

1.Skorpió – egyszerre bájos, vonzó, és szexi.

Titokzatos, és állandóan kíváncsi vagy rá, hogy megfejtsd, hogy mit rejteget. Misztikussága a legtöbb férfi érdeklődését felkelti. Minden helyzetben gyorsan feltalálja magát, ettől még vonzóbb és izgalmasabb lesz. Vigyázat, a Skorpió nő egy igazi boszorkány! Ha rátalálsz, gondold jól meg mit teszel, mert ha mellette döntesz azzal fel is száltál az érzelmi hullámvasútra.

2.Oroszlán-nagyon egzotikus megjelenésű

Nagyon különleges egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Élénk, színes, életvidám, dinamikus. Nem okoz számára semmi problémát, az akadályokat könnyen legyőzi. Nagyon erős energiák működnek körülötte, ha a közelében vagy, úgy érzed, hogy imádod az életet. Mosolyával, és önbizalmával bárkit meghódít pillanatok alatt. Energikus, nőies, és ellenállhatatlan. Add meg magad neki az első szóra, hiszen az ellenállás, úgyis lehetetlen.  Az a különös helyzet, hogy ha behódolsz azzal nyersz igazán, hiszen náluk jobb vezetőt az érzékek birodalmába úgy sem találsz.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.