Sorting by

×

A horoszkóp mai csillagközi üzenete minden zodiákus jegynek

Oroszlán

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes időtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklődési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez. Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat.

Szűz

Egy nagy találkozás várhat önre. Egy ismeretlen léphet be az életébe, aki még nagy fordulatokat okozhat, s, ha nincs kapcsolatban, úgy lehet, ez a személy lesz élete nagy szerelme, ha kapcsolatban van, úgy egy barát, aki segíthet szerelmi élete felpezsdítésében. Mindenesetre vagy így, vagy úgy, de napja romantikusan érhet véget. Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái. Idősebb korára a bőre meghálálja, amiért elég figyelmet fordított rá ebben az időszakban.

Mérleg

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen előnye a dolognak az lehet, hogy úgy tűnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illető. Ezzel együtt ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszi, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is .A horoszkóp szerint bizonyosan.

Skorpió

Az elmúlt hét eléggé sűrűre sikeredett, kedves Skorpió, így itt az ideje egy kis lazításnak. Az aktív pihenés önnél amúgy sem azt jelenti, hogy csendben elvonul egy félreeső sarokba egy könyvvel, hanem inkább azt, hogy elméje helyett ma fizikumát fárasztja le. Tegye ezt, kapcsoljon ki egy napra, rendszerezze terveit, gondolatait. Töltsön el egy kis időt a nagyszülei társaságában, segítsen nekik szükség esetén a bevásárlásban, vagy vigye el őket kocsival, ahova szeretnék. Gondoljon rá, hogy mennyi mindent tettek meg annak idején önért, és most kicsit viszonozhatja a szeretetüket. Ne stresszeljen az este folyamán. Hagyja, hogy elillanjanak a kétségei legalább erre a kis időre És mégis, ma semmi sem megy önnek úgy, ahogyan kellene. Ez egyszerűen nem az ön napja.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.