A horoszkóp ajándékozási tanácsai Mikulás és karácsony közeledtével

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Csak irigyelni tudom azokat, akik Mikulás és karácsony közeledtével könnyedén eldöntik, melyik szerettük milyen meglepetés-ajándéknak örülne leginkább. Én nem ilyen vagyok, ezért évek óta segítségül hívom a horoszkópot, és annak útmutatásai szerint keresem az ajcsikat.

Minek örül a Kos?

A jegy szülötte impulzív, tevékeny és szenvedélyes, ezért a különféle sportokhoz, vagy a hobbijaihoz kapcsolódó ajándékok mindig bejönnek nála, legyen szó sportbérletről, vagy technikai eszközökről. A Kos játékos természet, tehát a felnőtteknek szóló társasjátékokkal is nagy sikert lehet nála aratni. Mivel szeret hódítani, ezért nőknél a pipereszerek, ékszerek is ideálisak lehetnek.

Minek örül a Bika?

Hedonista alkat, szereti élvezni az életet. Masszázsbérlet, kényeztető ajándékok, szépségápolási cikkek – ezekkel mind örömet lehet szerezni a Bikának! Mivel a hasát is nagyon szereti, egy különleges szakácskönyv, vagy például egy szép fondü-készlet is remek választás!

Minek örül az Ikrek?

Intellektuális alkat, az érdeklődése rendkívül szerteágazó. Szereti követni az újdonságokat a szellemi-kulturális életben, úgyhogy ha a toplisták éléről választasz könyveket neki, vagy színházjegyekkel ajándékozod meg, annak biztosan örül! Imád csacsogni, a telefon állandóan a keze ügyében van, úgyhogy egy új készülékkel is meglepheted!

Minek örül a Rák?

Kimondottan családcentrikus alkat, így minden szóba jöhet ajándékként, ami az otthonnal, a lakberendezéssel kapcsolatos. Gyertyatartó, dísztárgy, fényképalbum, festmény, szép, puha takaró – mind jó választás lehet! Mivel főzni is nagyon szeret, ezért a szakácskönyv is ideális ajándék!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “A horoszkóp ajándékozási tanácsai Mikulás és karácsony közeledtével

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest