Sorting by

×

A horoszkóp mindent tud, azt is, melyik 3 csillagjegy az Univerzum mimózája

Vannak olyan nők, akiknek nincsen szükségük drága ruhákra, rúzsra, és mély dekoltázsra, anélkül is varázslatosak. Csak belenézel a szemükbe, és máris véged van. Ők a végzet asszonyai. Az alábbi 3 csillagjegyhez tartozó nők első pillantásra elrabolják a szíved. Jobb, ha vigyázol velük, mert nagyon könnyen sértődnek.

1.Skorpió

-egyszerre bájos, vonzó, és szexi. Titokzatos, és állandóan kíváncsi vagy rá, hogy megfejtsd, hogy mit rejteget. Misztikussága a legtöbb férfi érdeklődését felkelti. Minden helyzetben gyorsan feltalálja magát, ettől még vonzóbb és izgalmasabb lesz. Vigyázat, a Skorpió nő egy igazi boszorkány, és nem fél használni az eszközeit, melyek között ott a jól forgatott “sértődés-fegyver” is. mondja a horoszkóp.

2.Oroszlán

-nagyon egzotikus megjelenésű, és igen különleges, egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Élénk, színes, életvidám, dinamikus. Nem okoz számára semmi problémát, az akadályokat könnyen legyőzi. Nagyon erős energiák működnek körülötte, ha a közelében vagy, úgy érzed, hogy imádod az életet. Mosolyával, és önbizalmával bárkit meghódít pillanatok alatt. Energikus, nőies, és ellenállhatatlan, de pillanazok alatt képes lesértődni.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.