Sorting by

×

A horoszkóp most beavat abba, hogy szívük szerint miként töltenék a hétvégét a csillagjegyek!

Vajon mivel töltenéd a szíved szerint a hétvégét, a szabadidőt? És mivel töltené a párod? Szívesen meglepnéd ezen a hétvégén azzal, amit igazán szeret? A horoszkóp segít a válaszban és a választásban. Persze, ha a következő hétvégét azzal töltenéd, amit te szeretsz a leginkább, akkor minél előbb mutasd meg neki is ezt a horoszkópot. Vidám és örömteli hétvégét kívánunk!

Kos

A Kos imád nyerni, a leginkább pedig a versenysportokat is szereti. Próbálj ki egy új sportot már ezen a hétvégén, meglepődsz, milyen hamar belerázódsz, és mekkora élményt nyújt.

de addig is….
Ma felmerülhet önben, kedves Kos, hogy élete kissé unalmas, vagy, hogy túl sokat kell letennie nap, mint nap az asztalra, túl kevésért. Ne merüljön bele nagyon az efféle gondolatokba, hisz az életben mindennek van értelme, s néha, akár egy szóval is nagyobb tettet hajthat végre valaki, mint ezer hőstettel! Szemlélje eszerint a dolgokat, s meglátja, hamarosan ráébred, hogy igazából nem is olyan rossz és megerőltető az élete. Hamarosan ráadásul izgalmasabbá is válik, higgye el- ígéri a horoszkóp!

Bika

A Bika nagyon szeret a kezével alkotni. Menj ki és kertészkedj egy kicsit, esetleg főzz valami finomat. Szippantsd be a friss tavaszi levegőt, ahogy végig nézel a frissen ültetett, csodás virágágyáson, vagy ízleld meg az általad készített, fenséges ételt. Persze kínáld meg és varázsolt el vele a szerelmedet is.

de addig is….
Annak ellenére, hogy egyesek nagy közmegbecsülésnek örvendenek, ön mégis elítélheti õket. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, mert kifejezésre meri juttatni nemtetszését. Higgye el, kedves Bika, hogy a világ sokkal szebb és vidámabb hely lenne, ha az emberek nem mutatnának képet egymásnak oly sokszor, s kimondanák õszintén, mit gondolnak, vagy éreznek. Legyen büszke magára, hogy olyan, amilyen!

Ikrek

Az Ikrek imád olvasni. Nézd meg a könyvtárat, és bökj rá vakon, csukott szemmel a kötetek között. Ha most pörgősebb kikapcsolódásra vágynál, csődítsd össze a barátokat, és indulhat is a  közös esti sütögetés, vidám beszélgetés – kell ennél jobb program? Kérdezi a horoszkóp.

de addig is….
Készítsen egy listát aktuális teendõirõl, kedves Ikrek, s haladjon inkább kis lépésekben elõre, mintsem, túl nagyot akarva markolni, végül minden kicsússzon a kezébõl. Alkalmasint vonja be bátran a környezetében fellelhetõ, dologtalan kezeket is a tervbe, s kérje segítségüket. Igencsak jól jöhet most az effajta segítség is!

Rák

A Rák otthonülő típus, szívesen tölti a családdal vagy kettesben a hétvégéket. A mostani kiválóan alkalmas a művészi vénád bontogatására. Kezdj bele egy új DIY-projektbe vagy fess valami szépet. Ha inkább segítenél, önkéntes munkát is választhatsz, például segíthetsz levest osztani a szegényeknek.

de addig is…
A mai munkája során segítségre lehet szüksége, melyet meg is kap, azonban, nem biztos, hogy abból a forrásból, amire először számít. Ebből a szempontból a mai nap nagyon tanulságos lehet, kedves Rák!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.