A horoszkóp most elárulja, kik az erő és a kitartó akarat bajnokai

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Minden csillagjegy szülötteinek meg van az erős és a gyenge oldala, de a most következő öt csillagjegy sok mindenben különbözik a többitől. Ők nem félnek a veszélytől és mindig képesek arra, hogy ismét felálljanak bármilyen nehéz helyzetben is vannak -állítja a horoszkóp.

Skorpió

Az asztrológusok véleménye szerint a Skorpió az egyik legerősebb csillagjegy, titokzatos, elbűvölő és intelligens, született vezető. Mindig eléri a kitűzött célt bármilyen áron, ő olyan ember akivel nem ajánlatos veszekedni. Tele van energiával, annyira erős az akaratereje és olyan vezetői képességekkel rendelkezik amikor el akar érni valamit, hogy sokan csodálkoznak rajta. Nagyon jó intuícióval rendelkezik ami segítségére van a céljai elérésében. Nem mindég látszik rajta, de mindig számítanunk kell a bosszújára.

A mai nap:

Meglehet, hogy ma elérkezik az a bizonyos pont, amikor már megint, újra arra a felismerésre jut, hogy teljesen be van táblázva és túlterhelte magát, kedves Skorpió, ez pedig csak egyet jelenthet: itt az ideje a nagytakarításnak! Állítson össze egy prioritási listát, majd a fő tevékenységekhez igazítva dolgozzon ki egy új napirendet, s amire már nem jut ideje, vagy nagyon ki lenne számolva, ha azt is el akarná végezni, akkor azt egyszerűen mondja le, vagy csúsztassa jóval későbbre a tervezetnél. Az ember életében nem az a fontos, hogy eredményes, hanem csak az, hogy boldog legyen! Ajánlja a horoszkóp

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy teljesen egyedi. Ő büszke, tele van energiával, úgy vonzza a jó dolgokat mint a mágnes. Ő is vezetői képességekkel rendelkezik, mindig sikereket ér el azokban a dolgokban ami érdekli őt. Általában ő a legjobb vezető azért mert karizmatikus, van önbizalma, népszerű ezért könnyen elnyeri az emberek szimpátiáját és bizalmát. Mivel elég sokszor használja ezt a képességét ezért ő az egyik legerősebb a csillagjegyek közül.

A mai nap:
Nagyon tevékenyen telik a napja, kedves Oroszlán. Annyira beletemetkezik munkájába, hétvége ide, hétvége oda, hogy ha így folytatja, elnyeri a munka hősé kitüntetést. Legyen büszke teljesítményére és kapcsoljon rá még jobban, mert ma bizony minden teendőjét sikerül remekül, hiba nélkül megcsinálnia. Csak így tovább!

Bak

A Bak csillagjegy szülötte szorgalmas, lojális és becsületes, e jegy szülöttei akkor is erős személyek, ha ez nem látszik rajtuk első látásra. Nagyon logikus gondolkozású és mindig készen áll arra, hogy dolgozzon, ha a munkájának rövid időn belül pozitív eredménye van. A horoszkóp azt is állítja róla, hogy nem utolsó sorban, ő egy lojális barát, még a legnehezebb helyzetben is kitart melletted.

A mai nap:
A lehetõség a változtatásra, melyen mostanában törte a fejét, ma kopogtathat ajtaján, kedves Bak. Ez lehet egy új lépés a karrierjében, vagy éppen szerelmi életében, de akár egy nagy visszatérés is egy korábbi vesztes csata színhelyére, ezúttal győztesen! Tűzze ki a zászlót a csúcsra, ne szerénykedjen, hisz megdolgozott érte!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük