Sorting by

×

A horoszkóp óvatosságra int – Vigyázz, ha közéjük tartozol!

Ennek a 6 csillagjegynek a viselkedését mindig félreértik, ők pedig folyton együttérzést keresnek másoknál, illetve azt, hogy a tetteiket úgy értelmezzék, ahogyan ők is teszik, állítja a horoszkóp. Ennek a 6 csillagjegynek a viselkedését mindig félreértik, ők pedig folyton együttérzést keresnek másoknál, illetve azt, hogy a tetteiket úgy értelmezzék, ahogyan ők is teszik.

Vízöntő

Gyorsan fel tudják bosszantani az embereket, csakhogy a Vízöntők sosem értik, hogy miért is történt ez. A jegy szülöttei sokszor távolságtartóak és nyersek, pedig az igazság az, hogy csak fogalmuk sincs, az egyes helyzetekben hogyan viselkedjenek, ezért kellemetlenül érzik magukat. Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy a Vízöntők megtörhetetlenek, mert annyira közömbösek tudnak lenni. Pedig csak nem tudják megfelelően kifejezni magukat és a gondolataik így többnyire a fejükben maradnak.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei közismerten precízek és rendmániások, és emiatt állítólag sosem tudnak lazítani, szórakozni. Ezért sokan azt gondolják, hogy unalmasak, nem kreatívak, és egyáltalán nem spontánok. Csakhogy a Szűz jegyűek nagyon gondoskodók és kreatívak tudnak lenni, de ehhez meg kell ismernünk őket. Ellenkező esetben soha nem ismerhetjük meg csodálatos gondolataikat- figyelmeztet a horoszkóp.

Bak

Nekik is megvan a maguk „rossz híre”, miszerint munkamániások, nincs humoruk, olykor nagyon naivak és a szenvedély szó egyáltalán nem szerepel a szótárukban. A Bakok azonban nem teljesen ilyenek, igenis megvan a magukhoz való humoruk, és nagyon vidámak, szórakoztatóak tudnak lenni, ha megfelelő társaságban vannak. Nem mintapolgárok, képesek ugyanolyan hibákat elkövetni, mint bárki más.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.