A horoszkóp pünkösdi üzenete a béke és boldogság szigetéről, legalábbis nekik - Városi Kurír

Sorting by

×

A horoszkóp pünkösdi üzenete a béke és boldogság szigetéről, legalábbis nekik

Az év második fele sok változást, jó és rossz dolgot hoz minden csillagjegy szülöttei számára, de négy csillagjegy lesz a legszerencsésebb, állítja a horoszkóp.

Hirdetés

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei, hosszú idő óta stresszes életet élnek, de most végre fellélegezhetnek, mert az év második féléve meghozza a szerencsét számukra minden téren. Több időt fognak tölteni a családjukkal és kevesebb időt a munkával. Azok az Oroszlán jegy szülöttei akik komoly kapcsolatban élnek, vagy családosak és gyerekük is van örülhetnek annak, hogy megerősödik a kapcsolatuk a házastársukkal és a gyerekeikkel. A 2020-as évben e jegy szülöttei minden olyan dolgot meg tudnak valósítani amiről már régóta álmodnak.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülötteire is szerencsés második félév vár, végre meg tudják valósítani a régóta dédelgetett álmaikat. Mindenben sikeresek lesznek és sok segítséget fognak kapni. Mielőtt bármibe belefognának a legapróbb részleteket is jól átgondolják ezért mindig jó döntéseket hoznak. Csak jó dolgok fognak történni velük,  ez az időszak   meghozza számukra a sikert, a boldogságot és a gazdagságot is -ígéri a horoszkóp.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei a legszerencsésebbek, ők mindent meg tudnak valósítani. Lesz olyan személy aki megtalálja élete párját, mások megvásárolják azt a dolgot amire már régóta vágynak, és olyan is lesz aki el tud menni egy régóta várt nyaralásra. A Skorpió számára semmi sem lehetetlen, de keményen meg kell dolgoznia azokért a dolgokért amit szeretne megvalósítani.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.