A horoszkóp sajnos a “betegség-egészség” pólusok között lát vergődni

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A horoszkóp ,betegség és egészség két pólusa között lát szeptemberben ingázni és sajnos a betegségből több jut ki neked mint el lehetne intézni egy legyintéssel Gyógyír: Fontos, hogy az ősz első havában megőrizzük nyári aktivitásunkat, így semmilyen betegség nem érhet utol minket. Ne engedjünk magunkat felőrlődni az iskolakezdéssel és munkahelyi hajrákkal járó stressz miatt és minden rendben lesz.

Kos

Nagyon pozitívan tekintesz a szeptemberre. Fizikailag és lelkileg is kirobbanó formában érzed magad. Egyfajta szerelmes időszak következik az életedben és ez a fajta öröm amúgy sem engedné, hogy valamilyen nyavalya levegyen a lábadról. Ráadásul alig bírsz egy helyben ülni, folyamatosan mozgásban vagy, sportolsz, tevékenykedsz.

Bika

Nagyon produktív hónapnak nézel elébe, számos tennivalód akad, amelyek ahelyett, hogy leszívnának, élettel töltenek meg, Örülsz, hogy fontosnak érezheted magad és szüksége is van a családodnak támogatásra. Az ő szeretetük és szükségleteik a hajtóerőd, a hónap ,vége felé azonban néhány napra leeshetsz a lábadról, és még néhány kellemetlen szövődmény sem kizárt.

Ikrek

Olyan ez a hónap számodra, mint egy új kezdet. Úgy érzed, hogy valami újba kell fognod vagy az eddigi tevékenységeidet magasabb szintre emelned. Tele vagy tenni akarással és lendülettel, ám eléggé visszafog . Ha akarna, sem tudna elkapni téged semmilyen betegség. Ha túlterheltnek érzed magad, kapcsolj ki egy kicsit, épp elég energiát nyerhetsz valamilyen hobbidból.

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Új emberekkel is lehetőséged lesz találkozni és a baráti összejövetelek is hozzátesznek a belső egyensúlyod megtalálásához. Nem fogod magad olyan hullámzóan érezni, mint általában és ez javítja az általános egészségedet, a horoszkóp szerint.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.