A horoszkóp szerint különleges Nagyszombat elé nézünk

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A Nagyszombat kiemelkedően fontos nap minden keresztény ember spirituális életében, márcsak ezért sem lehet közömbös, hogy mit mond a mai napra a sok ezer éves múltra visszatekintő horoszkóp.

Kos

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyagi problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetőségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben -.tanácsolja a horoszkóp.

Bika

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Ikrek

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát időben, bizony rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga- ígéri a horoszkóp.

Rák

Ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett művészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségéből még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlő lehetőségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük