Sorting by

×

A horoszkóp szerint ez a 4 csillagjegy semmi jóra nem számíthat ezen a tavaszon

Itt a tavasz végre!  Egyre jobb lesz a kedvünk is. Szárnyalunk, mosolygunk, tervezünk, és tele vagyunk megújult energiával. Azonban van 4 csillagjegy, akiknek korántsem ilyen csodálatos a tavaszuk, mondja a horoszkóp.

Kos-nehézségek a szerelemben

Régóta szeretnéd megtalálni már az igazit, de úgy tűnik, hogy erre még egy kis időt várnod kell. Körülötted mindenütt szerelem érződik a levegőben, virágoznak a fák, csiripelnek a madarak, de sajnos neked most nem lesz részed ilyen örömteli pillanatokban a nagy Ő mellett. Ne csüggedj, sétálj sokat, élvezd a friss levegőt, és a napsütést, próbálj minél kiegensúlyozottabb, és türelmesebb maradni-int a horoszkóp.

Ikrek-nehézségek a karrierben

Lehetséges, hogy nem kapod meg álmaid melóját most tavasszal, de hidd el, hogy a kemény, és következetes munka előbb-utóbb meghozza az eredményét. Ne add fel soha, tarts ki álmaid mellett, és dolgozz is értük. Ha úgy érzed, hogy nem a legjobb munkahelyen dolgozol, nem most lesz a megfelelő időpont arra, hogy más állás után nézz. Várj még egy kis időt inkább, de addig se add fel.

Nyilas-családi nehézségek

Ez a tavasz nem hozza el számodra azt, amire annyira vágytál. A kiegyensúlyozott családi kirándulásokkal talán még egy kis időt várnod kell, most úgy tűnik inkább egyszer a nézeteltéréseket kellene tisztáznotok. Ha nem mondod el gondolataidat a partnerednek, akkor ne várd el, hogy kitalálja azokat.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.