Sorting by

×

A horoszkóp szerint ez az 4 csillagjegy hamarosan mindenből “aranyat ” csinál – Valós- és átvitt értelemben is

Te is felkészülnél idejében a változásokra, remélve, hogy így minden egyszerűbben alakul? A horoszkóp szerint az alábbi 4 csillagjegy szülötteinek komolyabb változásokra kell számítaniuk az év elején az első negyedben.

Bika

Az életed teljesen megváltozik ebben az évben, elbúcsúzhatsz a rutinossá fajult, megszokott hétköznapjaidtól. A szerelmi téren vár rád nagyon változás, segítségedre lesz, hogy sokkal magabiztosabb, és merészebb leszel. Merj nyugodtan lépni, ne gondolkozz sokat. Azt csináld, amit a szíved diktál. Szenvedélyes, és pozitív energiákban gazdag év vár rád.

+ szerdai  horoszkóp:

Egy meglehetősen új rezonanciaszintre emelkedhet személyiséged, ami alapvetően változtathatja meg bizonyos dolgokkal kapcsolatban világnézetedet. Ne ijedjen meg ettől a hirtelen jött, belső változástól! Az ember személyiségét életében szinte folyamatosan formálják a körülötte zajló események, melyek időnként kisebb, nagyobb változásokat indukálnak, s ez a Te esetében, kedves Bika, most pont ez utóbbi történt. Mondja a horoszkóp.

Oroszlán

Végre teszel egy nagy lépést álmaid megvalósítása felé, ebben az évben a konkrét cselekvéseké lesz a főszerep. Lehet, hogy eddig ahhoz szoktál, hogy minden megy magától, viszony most egy kicsit göröngyösebb lesz a cél felé vezető út. Végre rátalálhatsz az igazi szerelemre is.

+szerdai horoszkóp:

Holnap egy nagy és soha vissza nem térő lehetőség adódhat arra, hogy sokat változtass anyagi helyzeteden, méghozzá pozitív értelemben! Ehhez azonban alaposan vizsgálódnod kell olyan irányokba is, melyekbe eddig nemigen tett ilyet, mert a lehetőség, mérete és jelentősége ellenére, meglehetősen rejtve kínálkozhat. Ha ma nem leleled meg a kulcsot, akkor sincs oka aggodalomra, ugyanis a mostani megérzéseid előbb-utóbb nyomra vezetnek, ha kitartasz mellettük a jövőben is!

átver

9 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.