A horoszkóp szerint ők 5-en egész életükben a szakításaikat gyászolják

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A szakítás senki életében nem egy könnyű dolog, akár minket dobtak, akár mi léptünk ki egy nem jól működő párkapcsolatból, mondja a horoszkóp. Vannak, akiknek sikerül hamar túl lenniük a történteken és le tudják könnyedén zárni az életüknek azt a fejezetét, míg mások számára egy nagyon nehéz és megterhelő dolog ez, ami az egész további életükre kihatással van. Lássunk most 5 olyan csillagjegyet, akik a legnehezebben heverik ki a szakítást!

Bika

Nagyon romantikus természetűek, ők ha elkötelezik magukat valaki mellett, azt egy életre gondolják. Éppen emiatt érinti őket rosszul egy szakítás. Néha évekig képesek szomorkodni emiatt és ha időközben meg is ismerkednek valaki mással, akkor sem tudnak részesévé válni egy új szerelemnek.

Rák

A Rákok rettegnek az egyedülléttől, éppen emiatt szeretnek mindig tartozni valakihez mondja  a horoszkóp. Számukra a szakítás szóba sem jöhet, mindig igyekeznek megoldani a problémát, ami a kapcsolatot veszélybe sodorja. Ha mégis szakításra kerül a sor, a saját maguk módján “gyászolják” a kapcsolatot, lelkileg teljesen a padlóra kerülnek emiatt.

Skorpió

Szenvedélyes csillagjegyek, akik bár nem félnek belemenni a vitákba, de mégis nehezen engedik el maguk mellől a választott személyt. A szakítás után is tartják a kapcsolatot az ex-el, nehezen fogadják el azt, hogy mindennek véglegesen vége. Náluk a tovább lépést az segíti leginkább, ha minden ilyen jellegű kapcsolatot megszakítanak a volt szerelemükkel, különben akár hónapokig ugyanabban a helyben toporzékolnak majd.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük