Sorting by

×

A horoszkóp szerint 3 csillagjegy szülöttei csodákra lelenek 2022-ben

A 2022-es év sok változást hoz mindenki számára, de 3 csillagjegy szülöttének különösen jó dolgokat tartogat az új év a horoszkópjuk szerint. Lássuk kik ők!

Kos

A Kos jegy szülöttei a 2022-es évben sokkal könnyebben meg fognak barátkozni a körülöttük élő személyekkel, segíteni fognak azokon az embereken akiknek szüksége lesz rá. Az új év sok meglepetést tartogat számukra a magánéletben és az üzleti életben is. Januárban, márciusban és júliusban fogják a legerősebbnek érezni magukat e jegy szülöttei, ezért érdemes lesz a komoly dolgok megoldását erre az időszakra halasztani. Ekkor fogják úgy érezni, hogy tele vannak energiával, legyőzhetetlenek, mindent meg tudnak valósítani amit csak szeretnének. 2022 sikert és pénzügyi fejlődést tartogat számukra, legalábbis a horoszkóp szerint.

Bika

A Bika jegy szülöttei az új év kezdetétől egészen áprilisig pozitív változásokra számíthatnak az élet minden területén. A pénzügyeikkel sem lesz problémájuk, de májusban érdemes lesz figyelniük arra, hogy mire, mennyi pénzt költenek mert könnyen előfordulhat, hogy olyan dolgokat is megvásárolnak ami éppen akkor megtetszik nekik, de azután semmi hasznát sem veszik. E jegy szülöttei egész évben tele lesznek energiával és új ötletekkel amit az év végéig sikerül megvalósítaniuk. Az üzleti életben sikeresek lesznek, rengeteget fognak dolgozni, de meg lesz az eredménye, sokkal több bevételhez fognak jutni.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.