Sorting by

×

A horoszkópnak sajnos most nincs jó híre, ennek a 4 csillagjegynek továbbra is nehéz lesz a szerelmi élete

A szerelemben nem mindenki szerencsés, sajnos vannak olyanok, akiknek több jut a csalódásból, a kellemetlenségekből, mint másnak, nekik sajnos még a horoszkóp se ígér semmi jót, de most végre kiderül, hogy mi miért történik ez.

1. Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűek többsége kettős személyiséggel rendelkezik, és azonnal változtatni akarnak, mihelyt rájönnek, hogy baj van a párkapcsolatukban. Eleinte minden jól megy, de később minden kudarcba fullad. Az Ikrek nagyon lelkesek a kapcsolatuk elején, mindent meg akarnak tenni párjukért, de akár pár hét múlva hirtelen rájönnek, hogy mégsem volt jó ötlet az egész.

2. Szűz

A horoszkóp szerint, a Szűz csillagjegyűek rendkívül igényesek, főként a szerelemben. Ha eleinte nem is, de később kimutatják foguk fehérjét, ami végzetes lehet egy párkapcsolat számára. Ezek az emberek nem tűrik el, ha valaki túlzottan beférkőzik az intim szférájukba. Emellett gyakran szeszélyesek, ami szintén nem tesz jót az együttélésnek, vagy éppen a munkahelyi kapcsolatuknak. Olykor megszállottak is, nem képesek felhagyni bizonyos dolgokkal.

átver

Egy hozzászólás itt: “A horoszkópnak sajnos most nincs jó híre, ennek a 4 csillagjegynek továbbra is nehéz lesz a szerelmi élete

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.