A horoszkópod szerint ez a te totemed, szerencsehozó tárgyad

NYILAS

A nyilasok szerencséjét a hal hozhatja meg. Az aranyhal a keleti kultúrában pénzmágnesek. A feng shuiszerint a gazdagság területen kell elhelyeznünk, méghozzá 9 darabot belőle. Ez lehet szobor, kép, de akár egy akváriumban úszkáló hal is. Azonban hálószobába ne tegyük, mert elúszik a boldogságunk!

BAK

A bakok szerencsehozója a delfin lehet., legalább is a horoszkópod szerint A delfint sok kultúra kedveli. Például az indiánok nagy szellemi képességeket tulajdonítottak neki, míg a görögöknél a halottak lelkét segítették át a túlvilágra. A bakok kicsit zárkózottak, konzervatívak. A delfin viszont játékos, önfeledt, ugyanakkor nagyon összetartó, okos és érzékeny állat. A bakoknak szerencsét, jó híreket, boldogságot hoz.

VÍZÖNTŐ

A vízöntő számára szerencsét hozhat a szerencsebambusz. A bambusz egy nagyon gyorsan növő, erős növény, mely hajlik, de nem törik. Mindez a vízöntőre is igaz. Száguld, mindent előre átgondol és minden helyzetből igyekszik a legjobbat kihozni.

HALAK

Ha a halak szerencsére vágyik, egy kis/nagy buddhaszobor segíthet neki. A buddha szobrok közül többféle van. Lehet akár nevető, akár egy jógapózban ülő, akár egy nagy batyuval felpakolt, de pénzérmékkel díszített is. A pénzügyekben, a szerelemben, szerencsében is segít. (Égijóslat)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

horoszkóp

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük