A hosszú hülyék éjszakái és nappalai

1998-ban az akkor még Fidesz színekben utazó Simicska lett az APEH főnöke. Ez már akkor is az ország pofán köpése volt, hiszen ő tanította meg Orbánt “törvényesen” lopni. Halottak napján a dolgozókat elküldték haza, és a főnök néhány informatikussal az épületben maradt. Hogy mi is történt, a Hosszú bájtok éjszakáján  azóta se tudni.Városi legendák (?) szerint ekkor tűntek el adatok a Fidesz cégek  stiklijeiről.

Ma hajnalban leállt a a magyar kormányzati informatikai rendszer

Az idei választások napján leáll a Nemzeti Választási Iroda rendszere. Kívülről nem lehet ránézni. Az Elnök asszony a szavazatok eltűnését a számlálóbiztosok fáradtságával magyarázza, majd pedig sok minden mással. Ma se tudni mi történt, a magyarázatok logikátlanok, elfogadhatatlanok. Itt jelzem, ha ez az USA-ban történik meg a választás napján, akkor a demokraták és republikánusok a hatalmon levő elnököt, akinek vezetési ideje alatt következett be az összeomlás,azonnal leváltatják. Akár  a Legfelsőbb Bírósággal, arra hivatkozva, hogy alapvető alkotmányos jogaikat,a választáshoz, és az információs szabadsághoz való jogukat megsértette. De ez csak fikció. Hiszen az elnök nem várná meg az eljárás végét, hanem önként lemondana a választás eredményétől függetlenül.

2018.04.26-án,a mai napon hajnal óta áll a magyar kormányzati informatikai rendszer. Ebbe tartoznak a minisztériumok, a polgármesteri hivatalok, a rendőrség, az ügyészség, a bíróságok, és minden magyar hatóság.

Itt is a fellelni az ország vejének kéznyomát

El Simitócska Lajostól tudjuk azt is, legkönnyebben lopni a reklám, és informatikai üzletben lehet. Olyan árat mondathatunk a haverral,amit akarunk. Persze csak nálunk. A Microsoft termékeit Magyarországon 2014 után megint csak a vőgyerek, Tiborcz érdekeltségeibe tartozó cégek árulták a kormányzati szerveknek. A takarékosság jegyében dupla áron mit bárhol máshol. Az  amerikai anyacég le is váltotta a helyi vezetőt, aki ezután véletlenül  Lázár János hivatalában jutott munkához. Az USA Igazságügyi Minisztériuma, az FBI,valamint az Értékpapír és Tőzsde Bizottság nyomoz az ügyben a korrupció miatt.
Ha ma valakinek jogvesztő határidőben kellett pert indítania ügyvédjén keresztül, vagy más beadványt benyújtani, akkor elvesztette az ügyét. De a jobboldali, fideszes értelmiséget ez sem zavarja. Örülgetnek az előre lezsírozott választási eredménynek, büszkék magyarságukra. Bátorító szemhunyással veszik tudomásul annak a sok százmilliárd forintnak az ellopását,ami Orbánék kifizettek a szarnál szarabb rendszereket előállító haverjaiknak.
A “Hosszú bájtok éjszakája” után eljöttek a “Hosszú hülyék nappalai”!
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük