Sorting by

×

A Jakab-Deutsch bokszmeccs, – Az újabb menet….

Hetek óta tart a két politikus -Jakab Péter, Jobbik és Deutsch Tamás, Fidesz- adok-kapok boksz-mérkőzése, amelynek minden menetére jellemző a “parasztlengők”  magas száma. Itt nem küzdelem, hanem elszabadult pofozkodás zajlik, ezen a meccsen sportszerűség, lovagiasság még hírből sem ismert.

Az újabb menet

Keményen indított a fideszses versenyző, amikor azzal állt elő, hogy ellenfele kedvenc olvasmánya az akciós Tesco-újság. Jakabnak azonban több sem kellett, és egy ügyes felütés után már meg is sorozta Deutsch-ot:

“Bizony Tamás, amikor még tanárként dolgoztam, és a családommal, a gyerekeimmel albérletben laktunk, sokszor meg kellett néznem, hol van akció. Különben nem jöttünk volna ki a tanári fizetésből.

Tudom, te ezt el sem tudod képzelni, hisz 30 évvel ezelőtt beültél a Parlamentbe a haverjaiddal, és azóta is ott ültök milliókért Ti nyilván nem tudjátok, milyen hónapról hónapra élni, milyen az, amikor egy magyar család kénytelen a tescós újságot olvasni, mert ilyen árak mellett csak az akcióra számíthat, ha már a kormányra nem.

Szóval Tamás elhiszem, hogy neked elég a Nemzeti Sportot böngészni,

miközben még extra élvezeti cikkekre is futhatja azoknak a pénzéből, akiket lenézel, akiket prolizol.

De hidd el, a magyarok nem élvezetből lapozzák át ezeket az újságokat, hanem miattatok

Miattatok, akik nagy ívben tesztek az országra, miközben rózsaszín ködben úszva alázzátok a népet. Igen. Más nemzetnek jólét jár, a magyarnak meg tescós újság.”(Forrás)

Ezt a menetet alighanem Jakab nyeri

Kíváncsian várjuk, sikerül-e a szünetben összekapnia magát Deutsch-nak, vagy, ami rájuk egyáltalán nem jellemző, Viktor mester bedobja a törölközőt, még mielőtt teljesen szétütik kedvenc tanítványát akit már több mint harminc éve edz. Könnyen lehet, tehát, hogy a gong szó után Jakab kezét lendíti a magasba a bíró spori.

Kapcsolódó

 

Jakab

 

 

átver

Egy hozzászólás itt: “A Jakab-Deutsch bokszmeccs, – Az újabb menet….

  • 2021.08.21 - 16:00
    Közvetlen hivatkozás

    Kár is Jakabnak válaszolni egy ilyen mocskos kábitószeres cigánynak, semmi értelme, mert azzal a zsugorodott agyával fel sem fogja miröl is beszél ,, hát ilyenek ezek a fideszesek egyenként csak rájuk kell nézni, kezdve a zsiros nárcisztikus cigánnyal az élen

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.