Sorting by

×

A jól bevált Fidesz-krumplis trükk – Ennyire tartja a regnáló, ha Miskolci (a településnév bátran helyettesíthető!)?

Miután milliárdokat dobott be a kormány, helyben is ráerősít, hogy akik az ígéretekben kevésbé hisznek, azok a hasukon keresztül is érezzék a Fidesz-hűséget. Ugyan nem oszt, nem szoroz, hogy hány aláírás lesz a végén a stop-os íveken, hiszen következmények nélküli az akció, de azért a “bevésés” fontos dolog. Pár száz kiló krumplit mindenképpen megér.

“A krumplileves legyen krumplileves” – a szavazatvásárlás legyen szavazatvásárlás!

Abba érdemes belegondolni, hogy a “dübörgő” magyar gazdaság elöljárói 2021-ben Európa közepén, egyelőre még az unió tagjaként szamon tartott országban, amit példaként állít az ország miniszterelnöke a rothadó nyugat elé, amiről azt kommunikálja a kormánysajtó, hogy Európa bástyája és ilyen jól még nem éltek a polgárai, egyáltalán felvetődik a gondolat, hogy cirka 1.000.- forintnak megfelelő zöldségre akkora szüksége van valakinek, hogy azért képes nem gondolkodni. Itt valami nem stimmel: ugyanis tényleg sokan vannak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak kigazdálkodni hónap közepétől egy zsák krumplira valót.

Most akkor ki hazudik: Orbán, vagy a korgó has?

“A Fidesz Miskolcon krumplis zsákokkal akarja megállítani a volt miniszterelnököt és a jelenlegi főpolgármestert. (Olcsó krumpli vásár, mellette stopgyurcsánymegkarácsony stand, Miskolc, Bulgárföldi inkubátorház parkolója)”

-írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

A hozzászólásokból….

“Nagyon szomorú hogy olyan szegények a családok, hogy egy zsák krumplival meg lehet őket venni. Ezt az állapotot direkt hozta létre a fidesz.”

“Vegyék át a krumplit, meg amiket még adnak, aztán jövő tavasszal nyugodt lelkiismerettel tegyék a másik oldal jelöltjére az “x” – et. Ennyi… Sok ismerősöm legutóbb is így tette, meg ezután is így fogja.”

“Annyira megalázó!! Minek tartja népünket ez a torzszülött?? A lakosság döntő többsége szegény- ez neki az adu.. Gyalázatos!!”

“Kevés, kevés, hol van hozzá a vöröshagyma? Magában kell enni a krumplit? Legalább zsírt is adnának mellé! Tiszta cselédvilág, megalázó és végtelenül szomorú! Ajánlom Petőfinek a “Grófi szérűn” című versét, soha nem aktuálisabb, mint most!”

“De rühellem őket. Nekünk is bedobták az olcsó krumpli szórólapot itt Miskolc mellett, csesszék meg. Most látom bevannak rezelve Viktorék, asszem áprilisig itt a mi környékünkön elég sokmindent fognak még osztogatni főleg az időseknek. Mondjuk attól hogy egy nyugdíjas rokonom átvette 2006-ban az ingyen kajacsomagjukat attól még nem szavazott rájuk és el is bukott nálunk a fideszes jelölt, azóta nem osztogattak semmit ”

“A fidesznek ennyit érnek az emberek! Azért ez megalázó, hogy egy bazi nagy BMW-ről krumplit dobálnak a lenézett pornépnek! Paraziták osztogatnak, ilyen sz@rháziakat tartunk el, és közpénzből BMW dukál a tolvajoknak!”

“Ízléstelenség. És semmibe veszik az embereket. Szégyen, hogy a XXI. században egy aláírásért krumplit ad a miniszterelnök. Gondolom, ezt nem Oxfordban tanulta…”

“Önmagában egy beismerés, hogy a “száz éve nem volt ilyen sikeres tíz év” országában krumplival és száraztésztával tartják sakkban a “jól élő” népet.”

“A hajléktalanok (a legszegényebbek) hová tudják vinni a krumplit. Dübörgő gazdaságunk szállást biztosít hozzá??”

“A nagy (híres vagy hírhedt) királyoknak gyakran volt ragadványnevük. Orbán ugyan nem király, ha annak is képzeli magát és már kutattatja a rokonságot Mátyással. Mindezek dacára kijár neki a KRUMPLIS VIKTOR név!”

“Krumpli krumpli krumpli krumpli

Krumpli krumpli krumpli krumpli
Krumpli krumpli, hétfőn krumpli
Kedden és szerdán krumpli
Csütörtökön, pénteken krumpli
Szombaton újdonság: megint krumpli
Vasárnaptól krumpli”

Kapcsolódó

átver

Egy hozzászólás itt: “A jól bevált Fidesz-krumplis trükk – Ennyire tartja a regnáló, ha Miskolci (a településnév bátran helyettesíthető!)?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.