Honnan tudhatjuk, hogy jól működik egy kapcsolat? A temérdek kézzelfogható jel mellett sokat elárul, ha nincs tele szerelmes bejegyzésekkel a közösségi oldal üzenőfala. Ez mindenképpen pozitív jelként fogható fel. Íme pár jó tanács azoknak, akik túlságosan is sokat mutatnak a magánéletükből a közösségi oldalon.


[mnky_ads id=”10551"]

Két fajta poszttal találkozhatunk a Facebookon, ha kapcsolatokról van szó

Az egyik ilyen típus a

“hű de mérges vagyok a páromra”,

a másik pedig a

“minden aaannnyira jól megy köztünk”.

De mi a jól működő kapcsolatokat jellemző tevékenység? Semmilyen, ugyanis annak nincs jele? Vagy mégis…..?

[m[mnky_ads id=”10552"]p>

Pár jó tanács az aktív Facebook felhasználóknak:

  • Ne tegyél ki temérdek csókolózós, ölelkezős, romantikus képeket az oldaladra… Csakis vicces képeket és Candy crush felkéréseket.
  • Nem vitázol a Facebookon…Nincs annál rosszabb, mint egy nyilvánosan vitázó pár az oldalon. Miért nem vitatjátok meg a gondjaitokat egymás között? Nem szükséges belevonni az egész internetet.
  • Nem próbálsz meg féltékennyé tenni más embereket a kapcsolatotokra… Walter Payton egyszer azt mondta: “Ha jó vagy valamiben, akkor azt elmondod másoknak, ha nagyszerű vagy valamiben, akkor azt mások mondják majd neked.”
  • Nincs szükség rá, hogy mások orra alá dörgöld a kapcsolatodat.

Lehet hogy a párkapcsolatod nagyszerű, boldog, vagy éppen katasztrófa, de van valami, ami jobb, mint a Facebookozás, mégpedig az, hogyha egymással töltitek az időtöket. Megbeszélitek a problémákat, együtt oldjátok meg az adódó feladatokat és együtt örültök, hogy vagytok egymásnak.

(forrás: bidista.com)

Nem vicc! A facebook meztelen képet kér a felhasználóitól!

Véresszájú Facebook

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét