A karma átka! Ez a 3 csillajegy előzőéleti bűneiért vezekel

Úgy érzed, hogy neked soha semmi nem sikerül? Bármibe is fogsz, balszerencsés vagy, és olyan, mintha egy állandó negatív erő ülne rajtad? Ez a karma. Lehetséges, hogy rossz karmával születtél, minden ember megkapja az előző életében elkövetett dolgokért a méltó büntetését. Nincs menedék!

Oroszlán

Eléggé beképzelt, és nagyképű, nem tudja elhinni, hogy rajta kívül más is meg tud csinálni valamit rendesen. Ha azt látja, hogy valaki majdnem olyan jó, mint ő, igyekszik mindenben megakadályozni, hogy ne jusson tovább. Eléggé bosszúálló alkat is, az ellenségeit minden áron megpróbálja hatástalanítani. Szeret az áldozat fényében díszelegni, ő soha nem hibás semmiért.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-12-30)
Ma igencsak szociális kedvében lehet, amikor is kifejezetten szót ért szinte bárkivel, kedves Oroszlán. Remek nap a mai a kapcsolatok építésére és karban tartására. Esetleg keresse meg néhány rég nem látott ismerősét, de csak a szociális távolság betartásával. Meglátja, remekül fognak szórakozni. A ma kötött alkalmi ismeretségei is hamar barátságba fordulhatnak át!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük