Sorting by

×

A Kedves Vezető bárhol megjelenik jellegzetesen kacsázó járásával, azonnal pakolják a népek az ezüst eszcájgot

Európai portyáikon akkora lángosokat kapnak, mint egy-egy péklapát, ráadásul a Kedves Vezető bárhol megjelenik jellegzetesen kacsázó járásával, azonnal pakolják a népek az ezüst eszcájgot, nehogy annak is lába keljen.

A világ fele rajtuk röhög, mekkora balfék egy banda,

Szájerestől-csatornástól, egészen D. Tamás naccs’úrig, aki állóhelyből megdöntötte az egy perc alatt hányszor lőjük szügyön magunkat házibajnokságot. Maradék meg persze joggal azon szörnyülködik, soha nem gondolták volna, hogy Európa közepén egy komplett zártosztály veszi át a hatalmat. Gyakorlatilag szénné alázzák a brancsot, Deutsch Tamásra megszólalásig hajazó bólogató kutyákat árulnak a brüsszeli piacon, japán és kínai turisták ezrei okoznak közlekedési dugókat, ahogy a mesés kipcsak alaptörvény megalkotója, a Fidesz alapítója csatornagyakorlatának helyszínén szelfiznek, fuldokolva a röhögéstől.

Ezek meg hazatámolyognak, még törött karjukkal a vérző orrukat törölgetik,

de, már nem a képünkbe nyomják különösebb röhögés nélkül, hogy győztek!? Megint győztek. Ja! Ráadásul, nemtom ki találta ki nekik, sanszos, hogy nem a Finkelstein-csapat volt, azoknak több esze van, hogy mondják azt az ilyen orbitális sallerek után, hogy semmi vész: győzött a józan ész. Ezek szerencsétlenek meg mondják. És ebben igazuk is van. Győzött. Csak arról hallgatnak tapintatosan, hogy ők meg, törvényszerűen buktak. Ami külön szép, hogy néhány feles után – nyugi! Tőlem lehet deci is, vagy porcukker, vagy a jóég tudja mitől ennyire ketyós ez az egész bagázs. – valahol a karmelita aljában már meg is győzik egymást, hogy nem is estek ANNYIRA pofára. Ők így szállnak le a bicajról. Oszt?

Értem én, hogy baj van

Hogy a Kedves Vezető túltolta bringát. Pont úgy, mint az összes hibbant szerencsejátékfüggő. Hogy fixa ideája, neki csak nyerő szériája lehet. Előbb csak szerényen isten ostorának gondolja magát, majd istennek, aki az ostort forgatja. Olyan kiválasztottnak, aki tizenkilencre nyugodtan húzhat akár két lapot is. Mert neki, tuti bejön. Az a prüci, hogy húzott is a lelkem. Nem jött be. Most meg csak rebegteti a pilláit, pedig neki a hangok azt susogták, mindig győzni fog, mi lett itt? Az lett aranyapám, hogy lassan vége. A bank nyer. Európa nyer. Ők persze nem verték nagydobra, nem üvöltötték tele a sajtót. Dehogy. Talán egy félmosoly, vagy még az sem. Nekik ez nem kunszt.

Ujjgyakorlat, napi rutin

Persze, nem kapkodják el, nem hajtja őket se a megfelelési kényszer, se a kedves vaddisznó papa múltbéli árnyéka. Ráérnek. Olyanok, mint a MÁV. Nem sietnek-nem késnek. Jönnek, amikor jönnek. És sorry, de nincs vége! Mert alszunk még párat, és a lenézett, zsellérsorba taszított, elárult, megalázott, kifosztott, szétzilált magyar nép is nyer.
Lehet itt mókolni választási törvénnyel, alaptörvénnyel, bármivel. Záróra! Nagyjából ennyi volt. Az utolsó leosztásoknál tartunk. Minden lap kint van. És az a nagy titok, amit ezek soha nem érthetnek meg, hogy a végén mindig a bank nyer. Mindig!

tervezz

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “A Kedves Vezető bárhol megjelenik jellegzetesen kacsázó járásával, azonnal pakolják a népek az ezüst eszcájgot

  • 2020.12.18 - 10:51
    Közvetlen hivatkozás

    Bizony, valoban ez a szitu! Csak ne hagyjak ezt a szerencsetlen hibbant alakot tul sokat belepiszkalni az amugy szar alapkatyvaszba valasztasi torvenyileg….Mert sajnos azon meg butykolhet, es ennek a megpiszkalasa nem szamit bele a most alairt jogallamisagi vizsgalatba. Abba sajnos csak a penz elosztasa szamit, hogy az jogszeruen megy-e? Dehat sajnos, az jogszeruen fog menni, mert olyan torvenyeket hoznak, ami CSAK meszi lolore, CSAK garancsira, meg a ven vadkan orbanra vonatkozik, na meg a gyerekekre…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.