Nem tudom, a Kedves Vezető -aki soha nem hazudott- egyáltalán lát-e még, vagy csak néz ki a két lyukon - Városi Kurír

Sorting by

×

Nem tudom, a Kedves Vezető -aki soha nem hazudott- egyáltalán lát-e még, vagy csak néz ki a két lyukon

Hinnye! Az ember, a Kedves Vezető, aki még soha nem hazudott, aki mindenkit meggyógyít, aki beteg lesz, aki senkit nem hagy az út szélén, még azt a lassan félmillió magyart sem, akik munka, megélhetés nélkül várnak kétségbeesetten bármi csodára reménytelenül, hogy egyáltalán (túl)éljenek, aki minden felelősséget bátran vállal, aki plebejus népvezér, akinek egy megveszekedett fillér megtakarítása nincs, még a dubajozós repcsit is biztos személyi hitelből tankolják, már novemberben látta!

Hirdetés

Mit, nyuszi? Mit?

Hogy V. Andrea romantikus szerelembe esik, és a monstre szerelem a karjára varázsol cca. 150 000 000 – Könyörgöm! Ne számolgassák már a nullákat. Van belőlük pont elég. Igen, százötvenmillió. Annyi! – forintnyi, gusztustalan fukszot?

Mert azt látjuk mi is!

Minden grammja a mienk. Ezt látjuk! Tízmillió jámbor magyaré. Érti ezt a Kedves Vezető? Minden grammja, hogy az ég áldja már meg! Hogy csapágyasra hajtják a NER luxusrepülőjét a Budapest-Dubai-Maldív-szigetek viszonylatban, a fenenagy szerelem miatt? Ezt látta? Azt látta már novemberben, hogy V. Andrea amúgy, saját bevallása szerint, mindig is az intelligenciát kereste a férfiban? Hátja! Most megtalálta. Gyomor kellett hozzá. Osztott-szorzott, és az egyenlet vége ez lett. Nevezzük szerelemnek. Kívánok neki sok boldogságot. Nehéz sors lesz állandóan beszélőre járni, de, gondolom a mély, olthatatlan szerelem átlendíti majd ezen is, mint a luxusjet ajtaján.

A luxusrepülők, a majorságok, kastélyok, jachtok, brillek, kurvák exponenciálisan növekvő számát? Ezt látta?

  • A kurv@ dubajozást?
  • A keleti vakcina-bizniszt?
  • A lélegeztető gépként aranyáron megvásárolt bóvlit?
  • A kígyózó, tömött sorokat az oltópontok előtt?
  • A 17000 áldozatot? A levegőért hiába küzdőket?
  • Az 5500 elüldözött egészségügyi dolgozót?
  • A féktelen, kivagyi, lábszagú, bunkó tobzódást a számolatlan milliárdokban?
  • A hányinger cimborákat, tettestársakat?

Ezt látta?

A meztelen nőkön felszolgált hm…úri vacsorákat, az ereszen bemutatott lengő-, jachtokon gyakorolt, szánalmas csípőgyakorlatokat?

Ezt látta?

Mert mi, a világ, és mindenki más is, a begőzölt, hatalomtól, rabolt vagyontól becsavarodott “nemzeti tőkésosztályon”, és az elvakult híveiken kívül ezt látjuk! Egy, a járvány közepén szétrabolt, lecsupaszított, cserbenhagyott országot, egy kétségbeesett népet!

Ezt látjuk!

Nem tudom, a Kedves Vezető egyáltalán lát-e még, vagy csak néz ki a két lyukon. Azt a legkevésbé sem, hogy mit szed(het). Nem tudom, nem dolgom, közöm sincs. Amit akar. De vagy többet kellene, vagy kevesebbet. Mert ez így nem oké!

 

kedves-vezető
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.