A Kedves Vezető újra Önért csatázik - Nem lehetne egyszerűen megvitatni közös dolgainkat? - Városi Kurír

Sorting by

×

A Kedves Vezető újra Önért csatázik – Nem lehetne egyszerűen megvitatni közös dolgainkat?

Orbán Viktor, a Kedves Vezető hétfő délután elhagyta az országot, hogy Brüsszelben csatázzon egy emberest Önért. Nem azért indult az unió ülésére, hogy meghallgassa, mit mondanak szövetségeseink és elmondja, hogy Ő mit gondol, hanem háborúzni akar. De mi van, ha az ellen csak az Ő buksijában létezik. Mi is ennek a tünetnek az orvosi neve?

Hirdetés

Kivont mivel is? az üres brüsszeli utcán…..

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután megérkezett Brüsszelbe, ahol részt vesz az európai uniós tagországok állam-, illetve kormányfőinek kétnapos találkozóján

– derül ki a kormányfő Facebook posztjából.

Az uniós csúcs középpontjában a járványhelyzet és az EU-orosz kapcsolatok állnak. Az állam- és kormányfők a fehérorosz ellenzéki aktivista letartoztatására is reagálnak. De előtte feltöltött egy videót, amiben elmondta, hogy

a találkozón a migráció mellett a környezetvédelem és klímavédelem kérdéseivel is foglalkoznak.

„Magyarország ahhoz az országcsoporthoz tartozik, amely azt képviseli, hogy a klímavédelem költségeit a klímaromboló nagy cégeknek kell megfizetniük”

– fogalmazott.

Most figyelj, “magyar család”!

Magyarország nem fogadja el ezt a megoldást, hogy ezt a családok fizessék meg, amely háztartásonként elérheti a 20 ezer forintot is. A csata elején vagyunk, remélem, Magyarországnak sikerül érvényesíteni az érdekeit

– zárta üzenetét a kormányfő.

Borítékolható, hogy nemsokára jelentkezik egy újabb klippel, amiben beszámol arról, hogy

minden rendben, Ő elintézte! Aztán holnap nyilatkoznak a többiek is….

Addig is nézzünk pár kommentet…

“Az ördögök öreganyjától védi már ezt a népet…. Saját magától kellene minket megvédenie, de nagyon gyorsan!”

“… Kedves Miniszter elnök Úr!… nem lehetne inkább konszolidáltan, nem háborut vívni, inkább kulturált korrekt módon párbeszédet folytatni, és eredményeket úgy elérni..nem kell nekünk a “Csata” arra ezidáig még mindig, a hatalmas győzelmeink után, a valóságban nagyon is ráfaragtunk…”

“Uram ,a holtak számáról is dicsekedjen, a munkájukat elvesztett semmi jövedelemmel nem rendelkezőkről , a nincstelen nyugdíjasokról , az ellátatlan krónikus betegek ezreiről, a kórházi várólistákról , s arról , hogy az Önök által hivatalosan zsebre , jó pénzért behozott migránsokon kívül , itt eddig mást nem láttunk , senkit nem zavartak és bántottak, csak azok , akik az itteniek munkáját veszik el , s Önök hozták be !!!Valamint gyűjtésse össze a Romániaból , Ukrajnaból bezúduló szeméthegyeket !!!”

“Már megint egy csata. Nem kéne végre békét kötni ?”

“Itt a lé a tét. Akik ártanak a Földnek, azoknak pont nem érdeke a bolygó megvédése, így a klímavédelem sem. Mindannyiunknak tenni kellene ezért a bolygóért. De miután mindannyian nem mehetünk tárgyalni, ezért van egy ember, aki ezt megteszi. Mi meg segítsük egy kis bíztatással. Attól függetlenül, hogy jobb vagy baloldali.”

“Te Vitya, Főni! Mi lenne ha pl a kínai egyetem miatt nem vennénk fel hitelt, nem kapnak ingyen területet (vegyenek) és csak EU cégek építhetik? Máris megvan a családonkénti 20 ezer többszöröse. Utána ott a nagyvasút a Belgrád-Budapest, meg ott a Paks 2 előnytelen hitele. Abból is lenne a 20 ezernek párszorosa. Máris jobban örülne mindenki: a támogatóid, mert ők mindennek örülnek amit csinálsz ha pörkölt szaftos a ruhád ha nem, az ellenzék, mert végre azt csinálod amit ígértél jókedvedben 2018-as hajszálnyi győzelmed után: ígérted, hogy 3/3-ad miniszterelnöke leszel (jelenleg a helyzet az, hogy Putyin, meg a többi diktátor(jelölt) valamint megtévesztett támogatóid miniszterelnöke vagy csak…)”

“Jajj, már megint csatában kell megvédeni a családokat? Ráadásul Brüsszeltől? Ezt a süket dumát még beveszi valaki? Röhej…”

Hirdetés
átver

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.