A kerítés azért is jó, mert pénzt hoz a magyaroknak – legalábbis a vasárnapi Fidesz-próbálkozás szerint

Úgy tűnik, a Fidesz vasárnapi véleménye szerint a ketrecben élőknek azért nagyon remek, mert ki ne vágyna a rácsok adta biztonságra. Azt vizionálják, hogy ezért vásárolnak a szegény nyugat-európaiak Magyarországon ingatlant.

Mit szólnak mindehhez a “bezártak”?

Pénzre is váltható értékké vált a biztonság Európában – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán vasárnap.

A szakértő egyebek mellett kifejtette, hogy a Magyarországra költöző külföldiek számára a biztonság lett az elsődleges szempont, nem az, hogy itt olcsóbbak az ingatlanok vagy olcsóbb a megélhetés. Érthetőnek nevezte, hogy például a brit turisták miért szeretik Magyarországot, illetve Budapestet, miután a londoni polgármester arról beszél, hogy a terrorizmus a nagyvárosok mindennapjainak természetes velejárója.

Amikor felépült a határzár, még nem lehetett felbecsülni a jelentőségét, de három év távlatából már látható a hatása 

A szakértő kitért arra, hogy a magyar társadalom is döntő részben felsorakozott a magyar kormány illegális migráció elleni politikája mögé. Az emberek azt szeretnék, hogy a családjuk, a mindennapjaik, a vagyonuk biztonságát a jövőben is rendben tudják – fogalmazott.

Menekültet fogtak a nemzeti kerítésnél, aki nem be-, hanem kifelé mászott!

“Kerítésen túlról” nézve a “kerítésen innen”

Puzsér is kiakadt Orbánékra csakúgy, mint Bencsik és Stumpf – ez lenne az a bizonyos “kerítés”?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük