A kis Orbán nagy dobása – Felház Ünnep

Orbán Gáspár a papától tanultak alapján gyűjti a megvuduzott fiatalokat, most a Felház Ünnep névre keresztelt időtöltéssel haknizza körbe az országot.

Pécs vigyázz, jön a térítő

“Sok izgalmas dologgal készülünk a Felház Ünnepre, most elárulunk egy újabb részletet! Ilyen még biztosan nem volt, úgyhogy ott a helyetek!”

-invitál közösségi oldalukon a trónörökös:

Múltjuk van!

Az oldalon böngészve kiderül, hogy nem idén debütálnak ezzel a műsorral, a tavalyiról többen nyilatkoznak úgy, hogy “Isteni volt”.

fotó: facebook

Így ünneplik Jézust

Az ünnepi összejövetelt Orbánék azzal szándékoznak még emlékezetesebbé tenni, hogy “Felház Lakomát” ülnek, amire a kedves megjelentek hozzák a főfogást otthonról, de a házigazdák sem várják őket üres kézzel. Felház Batyut kap a hit e formája iránt érdeklődő, ami pogácsát és gyümölcsöt tartalmaz.

Az egész ceremónia arca, vagy atyja, vagy szószólója  miniszterelnök fia úgy zárja ismertetőjét, hogy: ÁBÉ. Ez nekünk avatatlanoknak azt sejteti, hogy a jól bevált is leváltották Áment  a fiúk.

Előre is elnézést kérünk, ha valakit hitében megbántottunk volna, nem állt szándékunkban. A jelenséget próbáltuk ismertetni.

Orbán Gáspár extázisa

Orbán Gáspár imával szerez pénzt – jó duma!

Orbán nem akar se nyomulós, se fura lenni, neki csak a szeretet a fontos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük