A kitartó feleséggyilkost továbbra is szereti áldozata

Emile Cilliers a brit hadsereg kiképzőtisztje adóssága az egekbe szökött ezért szörnyű tettre szánta el magát. A szexfüggő férfi 2015 húsvétján úgy érezte, nincs más lehetősége, mint megszerezni felesége életbiztosítását. Később kiderült, nem ez volt az első gyilkossági kísérlete.

Megbuherált ejtőernyő

A 38 éves férfi egy ejtőernyős ugrás előtt megbuherálta felesége, a kiváló ejtőernyős ernyőjét. A merénylet miatt a 42 éves Viktória 2600 hibátlan ugrással háta mögött, amikor közel 1300 méteren elhagyta a gépet, egyik ernyőjét sem tudta kinyitni.

ernyő
A megrongált ejtőernyő

A sors különös kegye folytán és a hiúságának köszönhetően ugyanis az állandó odafigyelése következtében igen karcsú és kis súlyú volt,  komoly sérülésekkel ugyan, de megúszta a zuhanást. A túlélésében nagy szerepet játszott az is, hogy a mező egy különösen puha földű részére csapódott be.

Bármennyire is hihetetlen, a férfinak nem ez volt az első gyilkossági kísérlete amit megúszott a felesége. Cilliers az ejtőernyő megrongálása előtt egy alkalommal azzal sem törődve, hogy kislányuk otthon volt, fel akarta robbantani a családi házukat. Ott  a gázkazán megpiszkálásával próbálkozott, ám az asszony és a kislány szerencsésen megmenekültek.

A férfira csak az ejtőernyő megpiszkálása után figyelt fel a hatóság. Ez azért is érdekes, mert a felesége már az első kísérlet után is

“meg akarsz ölni?”

szövegű sms-t küldött neki.

Mint kiderült, merényletek idején már nagyon rossz volt a házasságuk. Ekkor már a nő tudta, hogy szexmániás férje nemcsak, hogy bordélyokban költi a pénzt, de stabil szeretője is van, akivel új életet kar kezdeni. Ugyanakkor a volt feleségének is csapja a szelet.

szerető
Vele akart a férj új életet kezdeni

A tárgyalások

Az első esküdtszék feloszlatta önmagát, mert nem tudott döntést hozni, így csak a második tárgyaláson ítélték el a férfit.

Viktória azóta könnyen lehet, hogy meg is bocsátotta a hűtlenséget. Nem egy alkalommal meglátogatta életére törő férjét a börtönben.

Ezekről a látogatósokról úgy nyilatkozik, hogy kezdetben azt akarta látni, hogy szenved a férfi. Úgy tűnik azonban, hogy lassan megenyhül a szíve köszönhetően kislányuknak, aki nem akarja elhinni, hogy az édesapja bűnöző.

Magyar feleséggyilkos Kanadában

45 éve ül egy kanadai börtönben – ahogy arról a Kanada világa magyar nyelvű honlap is megemlékezik – korunk leghíresebb feleséggyilkosa, a magyar Demeter Imre. A férfi 1 millió dolláros életbiztosítás reményében verte agyon házuk garázsában gyönyörű modell feleségét, Christine Ferrarit.

kanadai feleséggyilkosság
(fotó: Kanada Világa)

Még egy kis bulvár

Sandra Bullock rajongók, figyelem! – 10 szexi fotó a kedvencetekről

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük