Jól hangzó ígéretet tett Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára az egészségügyi szakdolgozók béremelésével kapcsolatban. Ez azonban nem más, mint üres ígérgetés és a szokásos kormányzati mézesmadzag húzgálása.

Látszatintézkedések helyett valódi megoldásokat!

Dr. László Imre országgyűlési képviselő, egészségügyi szakpolitikus, volt kórházigazgató a Demokratikus Koalíció nevében követeli, hogy hangzatos látszatintézkedések helyett végre valódi megoldásokat nyújtsanak az egészségügyben dolgozóknak!

A kormány nagy csinnadrattával bejelentett intézkedéseivel szemben, a valóság az, hogy az egészségügyben dolgozók iszonyatos mennyiségű túlórát vállalnak, embertelen munkát végeznek, és jelentős részüknek a bére még így sem éri el a bérminimumot.

A munkaerőhiány egyre aggasztóbb, a betegek, a kórházak, az ápolók, asszisztensek, és más egészségügyi dolgozók léte hajszálon függ. Hiába gondolja a kormány, hogy az a nagyobb  hazafi, aki hangzatosabb ígéretekkel tud kecsegtetni. Az európai magyarok valódi figyelmet és megoldásokat követelnek a magyar egészségügynek és az ott dolgozóknak, akik minden nap a lelküket kiteszik egy omladozó, vállalhatatlan rendszerben.

 

1 hozzászólás

  1. Nem azt mondom, hogy csinálják meg azt amit a román kormány, hogy megduplazza a fizetéseket, de egy 50%-os emelést adhatna!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét