Hadházy: a kormány hazárdjátékot játszik a tanárokkal, a gyerekekkel és a szüleikkel! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hadházy: a kormány hazárdjátékot játszik a tanárokkal, a gyerekekkel és a szüleikkel!

Egy hete lett prioritás Orbán Viktor fejében, hogy a tanárok beoltását minél előbb le kell zavarni, hiszen -feltehetően a mérések alapján- a közvélekedés egyre kritikusabb a rettenetes a koronavírus-hálozási számok hallatán és már a szavazótáborából is sokan kételkednek az általa lefestett “mi vagyunk a legjobbak” szövegében.

Hirdetés

Stratégiát váltott, de nem sok benne a köszönet!

A kormány hazárdjátékot játszik a pedagógusokkal, a gyerekekkel és a szüleikkel!

-véli Hadházy Ákos legújabb Facebook bejegyzésében, amivel nem áll távol a PDSZ véleményétől:

“A miniszterelnök annyira szeretne már győzelmet hirdetni,

hogy a járvány harmadik hullámának tetején rendeletbe foglalta: az iskoláknak április 19-én ki kell nyitniuk.

Nem az átoltottságtól tette függővé, nem is az új esetszámoktól, fix dátumot határozott meg és kész.”

“Én tudom, hogy mindenki azt szeretné, hogy vége legyen ennek a rémálomnak, de ezt így nem lehet!

Az egészségpolitikus, aki felhívta a figyelmemet a rendeletre úgy fogalmazott, hogy ez tömeggyilkosság – én ennél óvatosabban csak azt mondom, hogy rettenetes felelőtlenség.”

“A vírus most terjedő változata épp a középkorosztályt támadja

Nekiállhatnak rohamtempóban oltani a pedagógusokat, de akkor sem lesznek védettek április 19-én: a teljes védettség ugyanis csak a második oltás után egy-két héttel lesz meg – legalábbis az Európában jóváhagyott vakcinák esetében.

A gyerekek oltásáról még senki sem beszél, Nyugaton is éppen csak elkezdődtek az ezzel kapcsolatos kísérletek. Márpedig ők is megfertőződhetnek, sőt, újabban vannak hírek kórházi ellátásra szoruló gyerekekről is.

És a legfontosabb:

a gyerekek hazavihetik a betegséget a szüleiknek, akiknek többsége még nincs beoltva, így szinte garantált egy negyedik hullám.

Vigyázzanak magukra!”

 

tanárok oltása

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

  • 2021.03.29 - 17:06
    Közvetlen hivatkozás

    Ha orbántól és a maffia-kormányától végre megszabadulunk, orbán elmeroggyant kinyilatkoztatásait valószínűleg kiadják kötve-fűzve, mert ennyi felelőtlen kijelentést még soha egy vezetőtől se lehetett hallani. De ha valaki lemaradt volna, orbán valószínűleg OKJ-s virológus, és jós tanfolyamot végzett, mert nyilatkozott a kínai, és a ruszki vakcinákról, szerinte azok jók, és egyáltalán, olyan dolgokról, amikhez baromira nem ért. Ezekkel az elmeroggyant nyilatkozatokkal, amiket szakemberektől várna az ember, elérte orbán, hogy már azt se hisszük el, amit kérdez. Egy óriási nagy katyvasz az egész járvány – kezelés, és óriási baj az, hogy ebben a kormányban nincsenek szakemberek. Lásd Káslert, akit nagy- nagy hiba volt kinevezni EÜ miniszternek. Lehet, hogy orvosnak elment, de miniszternek borzalmasan rossz. Csak káoszt csinált az idióta döntéseivel. Most a tanárok és a gyerekek isszák meg a levét a semmiresejó orbáni káosz járványkezelésnek..

    Válasz
  • Visszajelzés: Bethesda Gyerekkórház főigazgatója: gyerekek is szorulnak gépi lélegeztetésre a koronavírus szövődményei miatt - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.