Kiemelt hírekKoronavírus

Kunetz doktor: a kormány maga az oltásellenesség szimbóluma!

Kunetz doktor: van amit egy egyetem egyszerűen nem tehet meg, ez az!

Az egész Európai Unióban korábban az élen járó magyar átoltottsági mutató az utolsó harmadba szorult. A vakcinafelvételi hajlandóság csökkenésének egyenes következménye, hogy rengeteg koronavírus elleni védőoltás áll a raktárakban. A 8 millió adag vakcinakészlet 39%-át a kínai Sinopharm adja, míg 30%-os részarányt képvisel a Pfizer vakcinája. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkár szerint: a kormány rugalmasan reagál az oltási igényekre.

Felvilágosítás, Béláim, az kéne!

Ha a regnáló kormány komolyan gondolná, hogy belehúz az “átoltás-projektbe”, akkor félretéve a gyűlöletkeltést minden lehető pénz- és humánerőforrását erre a célra kellene összpontosítsa. Kihasználva, hogy a kisebb településeken, a falvakban, a tanyavilágban még elhiszik, hogy ők fújják a passzátszelet, a helyi fideszeseknek házról házra kellene járni és elérni, – ahogy teszik ezt a szavazással kapcsolatban- hogy ha másért nem, hát “rájuk való tekintettel” hajlandóak legyenek az ottaniak hagyni, hogy az oltás megvédje őket.

De nem teszik! Vajon miért?

Kunetz doktor lényegre mutató bejegyzéséből talán kiderül…

“Amikor azt állítom, hogy a Kormány maga az oltásellenesség szimbóluma, akkor erről is beszélek.

El kellene már döntenie a miniszterelnöknek, hogy a celebkedés – ideértve az összes foci-, vallási eseményt, na meg a rendkívül fontos tűzijátékot – a fontos, vagy az oltások beadása.

Mert, amennyiben ez utóbbi a fontos, akkor bizony nem a háziorvosokat képzem át porszívóügynökké, hanem a Sorosozó, homofób állami propagandagépezetet.

És a legkevésbé sem állítok le oltóközpontokat, ha már ott kell beadni az oltásokat.

Mégis mi ennek az üzenete?”

Hogy miért pont akkor?

Egész országra kiterjedő hosszú hétvégét tartanak az oltópontok az Országos Kórházi Főigazgatóság utasítására?

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

kormány

Comments (2)

  1. Hogy maga még szabadlábon szórja a baromságait, – ami persze közveszélyes – nagyon csodálkozom.

Szólj hozzá!