A Kos 3-szor, a Bika mindössze 1-szer, és Te? - Ennyiszer lehetsz igazán szerelmes az életedben a horoszkóp szerint! - Városi Kurír

Sorting by

×

A Kos 3-szor, a Bika mindössze 1-szer, és Te? – Ennyiszer lehetsz igazán szerelmes az életedben a horoszkóp szerint!

A horoszkópból a személyiségjegyeken, a legjellemzőbb tulajdonságokon túl a jövőd is kiolvasható. Azt is pontosan tudni lehet, a csillagok mennyi igaz szerelmet jósolnak neked. Vajon leszel még igazán szerelmes az életedben, vagy máris elszórtad a zsetonokat? A csillagjegyed alapján megtudhatod.

Hirdetés

Kos

Kos jegyűként a horoszkóp szerint egész életedben legfeljebb háromszor lehetsz igazán szerelmes. Amikor szerelemről esik szó, inkább kételkedő típus vagy. A korábbi kapcsolatokat nem tartod számon, ezért biztosan az a meggyőződésed, hogy tartogat még az élet számodra új szerelmeket.

…erre számíts kedden….

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Bika

Bika jegyűként te az a típus vagy, aki igazán és mélyen a szívéből az életében mindössze egyetlen szerelmet él át. Lehet több párkapcsolatod, de igazán szerelmes csak egyszer leszel az életedben. Valójában nincs is szükséged második lehetőségre, hiszen ezzel az eggyel az életed végéig szerencsésnek érzed magad.

…erre számíts kedden….

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztő mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s főzéskor is rendkívül körültekintően járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos…

Ikrek

Ikrek jegyűként háromszor is átélheted a mindent elsöprő szerelmet. Már az elsőnél is úgy érzed, ő az igazi, a valódi szerelem, jobbat keresve sem találnál, aztán harmadszorra is pontosan ugyanezt gondolod. A kapcsolatot életre szólóan képzeled el, aztán mégis minden másként történik.

…erre számíts kedden….

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendőire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés időpontban önre törő figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Rák

Rák jegyűként valójában csupán kétszer akadsz fel a szerelem hálójában. Ha nagyot csalódtál az első igaz szerelemben, akkor szinte biztosan nagyon hosszú időre lesz szükséged ahhoz, hogy újra bizalmat szavazz, és ismét képes légy igazán és szívből szeretni.

…erre számíts kedden….

Legyen ma nagyon körültekintő abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekről van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyőződései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

<<< Lehet pár horoszkóppal több? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.