A Kos és a Rák bombasztikus formában, az Ikrek és a Bak nem annyira – Beesett a pénteki horoszkóp

November utolsó péntekét ne a szürke őszi-téli időjárás határozza meg, nem érdemes hagyni, hogy elvegye a kedvet a közelgő hétvége lehetőségei elől. Lesznek, akiknek nem ez az “év napja”, de nem lehet mindegyik az, hiszen akkor nem tudnánk felhőtlenül örülni a fantasztikusnak. Ne legyenek különös elvárásai, ez is csak egy munkanap, gondoljon a következő kettőre, amikor viszont azt csinál, amit csak akar. Nézzük részletesebben….

Kos

Ma hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhet, kedves Kos, melyek ráadásul átjárják szinte egész testét, áthatva gondolatait, cselekedeteit. Ennek hatására az akadályok szinte maguktól felszámolódnak ön elött az úton, melyen végighalad. A nap során ráadásul még szövetségesei támogatására is bizton számíthat, így a mai egy igazán termékeny és mindemellett egészen élvezhető napnak ígérkezik.

Bika

Pattanjon ki az ágyból és cselekedjen! Ne féljen attól, hogy messze elér a hangja, sőt! Győződjön meg róla, hogy mindenki jól hallja, amit mond. Ne törődjön a kritikákkal, s hagyja, hogy érzelmi a mennyekbe repítsék. Önnek is ugyanolyan joga van kifejezésre juttatni gondolatait, érvényesíteni akaratát, mint másoknak. Ha bízik önmagában és a sikerben, az ember bármire képes lehet!

Ikrek

Az emberi makacsság ma kissé megnehezítheti életét, azonban meg van önben az erő, hogy felszámolja az ellenállási gócokat, kedves Ikrek! Minden információ a rendelkezésére áll ahhoz, hogy okosan kezelje az ilyesfajta helyzeteket, mégpedig úgy, hogy közben senki se sérüljön, ehhez azonban még egy nagy adag diplomáciai érzékre is szüksége lesz, de a jó ügy érdekében megéri bevetnie mindent. Tegyen így és bearanyozhatja napját!

Rák

A mai egy igazán fantasztikus nap lehet az ön számára, kedves Rák, különösen, ha tesz is róla, hogy az legyen. Szervezzen családi programokat, tervezzen be egy kis kikapcsolódást, szórakozást, egy olyan légkört, miliőt létre hozva ezzel maga körül, amelyben igazán felhőtlenül jól érezheti magát, miközben az ön számára fontos emberi kapcsolatai ápolására is időt fordíthat. Néha mindenkinek kell egy kis lazítás, s az ön esetében a mai nap most ideális testi, lelki hátteret is biztosíthat ehhez!

<<< Ez sem semmi! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse