BulvárCsillagjegyek

A Kos és az Iker legyen óvatos, a Bika és a Rák élvezze, amit kap! – Beesett a hétvégi horoszkóp

A Kos és az Iker legyen óvatos, a Bika és a Rák élvezze, amit kap! - Beesett a hétvégi horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Még pár munkaóra és indul július utolsó hétvégéje! Hogy ki hol és kivel tölti, az saját döntés, de, hogy miben segíthetnek a csillagok, azt a horoszkópból érdemes kiolvasni! Íme a lehetőség, élj vele!

Kos

Óvatosnak kell lenned, különösen a közeli kapcsolataidat illetően. Előfordulhat, hogy bizonyos beszélgetések nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted, és könnyen összerúghatod a port másokkal. A legjobb lenne, ha félretennéd a komoly kérdéseket, és inkább csak a szórakozásra koncentrálnál.

… ha csak a szombatod érdekel….

A mai nap remek lehetőség arra, hogy egy, a későbbiekben igencsak gyümölcsöző kapcsolatra tegyen szert a Kos. Ehhez azonban mindenképpen ma a szokásosnál is kommunikatívabbnak kell lennie, hogy el ne szalassza az alkalmat, mert nem tudni, hogy a pozitív meglepetés melyik irányból és mikor érkezik majd. Sokat segíthet a kapcsolatépítésben az is, hogy kiválóan látja egy problémás kérdésben az érem mindkét oldalát, olyannyira, hogy még magának is nehéz lesz állást foglalnia a kérdésben. Az egyik oldal mellett letenni a voksát azonban most különösen fontos, így, ha másként nem megy, hallgasson megérzéseire és azt követően tántoríthatatlanul álljon is ki véleménye mellett!

Bika

Kellemes hétvége vár rád, már csak azért is, mert odafigyelsz mások érzéseire. A partnereddel folytatott beszélgetések váratlan fordulatot vesznek, és még a házasság kérdése is felmerülhet. Rengeteg lehetőséged lesz szórakozni a szeretteiddel, sőt, szingliként az ismerkedésre is. Most a fesztiválokon, rendezvényeken, könnyen találhatsz egy lelki társat.

… ha csak a szombatod érdekel….

A Bika ma úgy érezheti, egyre nehezebb kézben tartania a dolgokat maga körül. Ennek oka jórészt az lehet, hogy a közelmúltban átugorhatott egy problémás kérdést, anélkül, hogy megoldást talált volna rá, s ennek következményei most kihatnak mindennapjaira. Mindemellett ráadásul a mai nap sem a legideálisabb, hogy rendezze sorait, arra viszont kiváló, hogy rendkívüli probléma felismerő képességével meglelje a gyenge láncszemet és kidolgozza, mit kell tennie és mikor, hogy felszámolja az elakadást.

Ikrek

Légy óvatos azzal kapcsolatban, hogyan fejezed ki magadat, és a véleményedet, így elkerülheted a félreértéseket. Másrészt egy találkozás valakivel a múltadból kissé felkavarhat, de az illető segíthet rendezni egy régmúlt ügyet, ami ezáltal lezárásra kerülhet. Mindent összevetve pihentető napok várnak rád, és ha szingli vagy, még a szerelem is rád találhat!

… ha csak a szombatod érdekel….

Az Ikrek jegy képviselői ma egy előre nem várt, erős ellenállásba ütközhetnek. Ennek oka az lehet, hogy hajlamosak néha elveszni a részletekben, ahelyett, hogy teljes egészében szemlélnék a dolgokat. Itt az ideje ma tehát egy kicsit megkeményíteni szívüket, s egy gyors váltásban, hamar reagálni a támadásokra! Mielőtt azonban mindezt megtenné, egy mélyreható beszélgetés keretében mindenképpen igyekezzen kikérni egy olyan valaki véleményét a kérdésben, akinek ítélőképességében száz százalékosan megbízik. Ha így tesz, a nap végére egész biztosan megbánják majd támadói, hogy újat húztak önnel, még, ha ezt nem is látják be nyilvánosan.

Rák

Békés és harmonikus hétvége el nézel, Rák. Meglesz a szükséges egyensúly, hogy minden helyzetet a kezedben tarts. Pozitivitásod segít a problémák megoldásában. Ugyanakkor egyik szeretted néha feszegeti a határaidat, de próbáld meg hideg fejjel kezelni őt. Ezt leszámítva kellemes napokat tölthetsz a szeretteiddel, és a pároddal.

… ha csak a szombatod érdekel….

Bízzon az ösztöneiben és akkor nem lesz baj. A mai nap során érdemes inkább sodródnia, új álláspontokat megismernie ahhoz, hogy tisztábban lásson egy fontos kérdésben. Lehet, hogy eddig éppen a szilárd meggyőződései miatt nem jutott dűlőre az ügyben, de a mai, meglehetős rugalmasságának köszönhetően, ez abszolút mértékben sikerülhet. Érdemes mindemellett egy kicsit elmerülni érzéseiben is és megfigyelni, mások hogyan próbálják azokat befolyásolni, akár pozitív, akár negatív értelemben.

<<< Nézzen bele, hátha ez is érdekli! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (2)

  1. […] A Kos és az Iker legyen óvatos, a Bika és a Rák élvezze, amit kap! – Beesett a hétvégi … Prev1 of 2NextUse your &leftarrow; &rightarrow; (arrow) keys to browse […]

Szólj hozzá!